Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můj kluk masturbuje

Od: had odpovědí: 33 změna:

Myslíte, že je normální když můj kluk masturbuje když nejsem doma i prez to,že spolu spime každy den? Mě to dost trápí :(

33 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ozzy*
hodnocení

3x

Je to proste uspokojeni. Masturbace je podle meho zcela normalni. Vubec nevim co Vas muze trapit...

hadr
No me trápí to ze si myslím ze ho to potom v posteli semnou vůbec nebavi
krkovicka*
Masturbace je čistý sex.Naprosto normální.Milování s partnerem už čistý sex není-hlazeni,emoce,napětí...to vše do toho patří.Sex se mu s vámi určitě líbi.Jinak by mluvil jinak;)

mowla*
hodnocení

2x

Počkej - až bude masturbovat, když doma budeš...

*smich*

hodnocení

2x

Ano, myslím, že je to normální a běžná věc. Jste oba muži, jak jsem pochopila, Vy si to nikdy neděláte sám? O tom pochybuji, tak proč by to mělo něčemu vadit? Vztah to nenarušuje a kdyby o Vás nestál, tak by s Vámi snad nebyl, ne? Zbytečně se trápíte, je to lidské...

hodnocení

0x

ano, je to normální. otázkou je, kde se nachází hranice normálnosti. . .

ohneta*
hodnocení

0x
Ano je to normální zkrátka má zvysenou potřebu si dělat dobře.

itan71*
hodnocení

0x

Tak ho popros ať to dělá před tebou možná to bude příjemnější pro oba a u některých lidí to je normální někdo má větší potřebu někdo menší tak už to chodí a časem to přejde ale u každého to je jiné

doplněno 17.10.12 21:30:

Hlavně ho nešpehuj třeba když bude déle třeba na záchodě většinou to vede k hádkám

namyslenecek*
hodnocení

0x

A jak vis, ze masturbuje kdyz nejsi doma?

ozzy*

Take by me zajimalo! :D

hadr
Normálně projížděl jsem pc tak jsem se ho zeptal a on mi v klidu odpověděl
namyslenecek*

Tak se ho mohl rovnou zeptat proc to dela

doplněno 17.10.12 22:17:

*jste se

krkovicka*
Zkus si přečíst tohle poradte.cz/... Masturbace má dvě dobré stránky:)
doplněno 17.10.12 22:39: Polinek to dobře nakousla poradte.cz/... to víš,dělají to všichni bez ohledu na věk.Buď ráda,že je zdravý a správně mu to funguje.

Podle textu ses kluk nebo holka?
To by me urcite jen tak napadlo pri cteni posty se pritelkyne ptat jestli masturbuje:)
Jestli ses holka tak bud rada ze si masturbuje doma a nechodi za jinou.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Je to chlap. Bud rada ze na to nema kamaradku.

cobrak*
hodnocení

0x

Lepší, než kdyby se uspokojoval u nějaké jiné...

krkovicka*
hodnocení

0x
A ty to nikdy neděláš?Je to naprosto normální.
doplněno 17.10.12 21:47: Itan-;)
itan71*

@krkovicka na kterých web to najdem chci to vydět a to nejsem na chlapečky

ohneta*

Každý to dělá, i papež :-P

ladaadal*

ohneta, ten to nepotřebuje, na to má nezletilý ministranty.*smich*

namyslenecek*
17.10.12 21:53
ohneta*

Ano máte pravdu, ale ne vždy jsou po ruce *smich*

ladaadal*

Nemusej mít ruce, satačí pusa nebo pr... jéžiši to je téma*smich*. To zas v kostelech budou cinkat hřebíky o zem, jak se kristus tlemí*smich*

ozzy*

A to jste zjistil jak? *haha*

ohneta*

Pošeptal mi to bůh :D

uuf
hodnocení

0x

Masturbovat je pro chlapa nejjednodušší uspokojení sam sebe než aby se trošku snažil a uspokojoval partnerku.Je to bez práce.

Čím víc tvůj partner bude o samotě masturbovat tím méně bude mít o tebe zájem.Proč by měl o tebe mít zájem,když se sam dostatečně uspokojí?;)

Popovídej si sním o tom otevřeně

polinek*

,,nebo má toho pořád málo ..to je normální.,třeba myslí na Tebe u toho...

patriktorri*

...Čím víc tvůj partner bude o samotě masturbovat tím méně bude mít o tebe zájem...

Toto je absolutní nesmysl. Je dokonale nabíledni, že co se týče uspokojení, každý si to udělá nejlíp sám. Sám nejlépe cítíte, co, kolik a jak Vám dělá dobře. Sex, mnohem lépe řečeno milování, má naprosto jiný smysl. Je to štěstí z uspokojení partnera. Uspokojíte, čili uděláte šťastným někoho, koho milujete, nebo kdo se Vám alespoň líbí.

Sex s parnerkou či partnerem většině mužů nedostačuje a dělají si to sami, často i několikrát denně a do vysokého věku. Je to normální a přirozené, nemůže to způsobit žádné potíže. Spíš naopak: uvolní to sexuální napětí, které by jinak mělo negativní vliv na chování.

Dost mě překvapuje, že v dnešní době se ještě někdo může něčím takovým vážně zabývat. To už můžete mít rovnou strach, že když si to budete dělat, vyschne a upadne vám penis. Zároveň budete zatracen a příjdete do pekla.

Tazatel může být úplně klidný.

Pro zajímavost: slyšel jsem příhodu, kdy kluk na začátku puberty onanoval v posteli u babičky, kde spal výjimečně o prázdninách. Používala jakési umělohmotné povlečení a jak sebou házel, tření způsobilo, že dostal elektrickou ránu. V souladu s nesmyslnými předsudky té doby to považoval za boží trest.

uuf
hodnocení

0x

Tak pánové tahle diskuze nám ukázala jak jsou naše dráhé polovičky proto,abychom kdykoliv onanovali...tedy neustále...

Až vaše žena příjde unavena z prace s plnyma taškama a vy budete vesele onanovat,tak ji řekněte že myslíte přitom na ní,tak se vaší ženě uleví a odpoví,to je v pořádku miláčku,nenech se vyrušovat...*vtip*

Především si stojím zato,že odpovídají tady ženy,které ještě nechytli svého manžela jak onanuje.Až vás vaš muž začne odmítat,tak nezapomeňte na tuto diskuzi o onanování,jelikož se jedná o jeho neviditelnou milenku.Poku ovšem nebude existovat ta prává;)

patriktorri*

...Až vás vaš muž začne odmítat,...

.

Samozřejmě máte pravdu. Až vás váš muž začne odmítat bude to určitě vinou jeho nezřízené onanie. A kdyby to náhodou nebylo tím, určitě to způsobuje succuba, která z něj v noci vysává mužnou sílu. Nebo jsou i jiné pohodlné středověké omluvy a výmluvy, na které se to dá svést.

.
Kdepak. Až vás váš muž začne odmítat, budete muset hledat nějaký skutečný důvod.

.
@uuf: Bavíte se dobře? Tazatel má skutečné trápení a vy si z něj děláte srandu? To snad ne.

uuf

pro Patriktorri:

Má reakce jsou na vaše reakce nikoliv že bych si dělal z tazatele srandu.Zřejmě nedokažete vycítit pointu o co mi jde.

Mými odpovědmi hatím vaše odpovědi a to tím,že považuji onaniji v partnerstkém vztahu za nepřijatelnou.

Je to ma odpověd na otázku a zárověň můj názor...

A jedině z koho si tady můžu dělat srandu je s vas Patriku,když mate ve vztahu nutku ještě onanovat.Jak nechutné...

Co říka na vaše onanovaní vaš partner...Zkuste to popsat...;)

Má představa fungující domácnosti kdy manželaka vaří vaší oblíbenou večeři a vy si vesele onanujete mi přijde dost nechutná;)

Vždyt onanování je normální,že ano Patriku...

Ano je ,ale ne za každych okolností.To se tu snažím vysvělit...Snad už mě chápete...

uuf
hodnocení

0x

A k tomu si myslím,kdyby tazatelka neměla špatný pocit ze sveho přitele tak by snad nepokladala tuhle otázku;)

Vzhůru do onanování,naším drahym půlkám to nevadí...děkuji všem pozitivním odpovědím*frajer*

uff
hodnocení

0x

Prostě není normálníí,aby v partnerskem vztahu někdo onanoval,masturboval v takové míře.

Je normální,že onanuje,masturbuje osoba,ktera není v partnerském vztahu.

Taky jsem rád tolik rádců se veřejně přiznalo,že onanuje,protože když to přijde někomu velmi pozitvní tak jednoduše se přiznáva k tomuto činu.

Hezký den Váš UFF

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]