Nejste přihlášen/a.
Myslíte, že je normální když můj kluk masturbuje když nejsem doma i prez to,že spolu spime každy den? Mě to dost trápí
Tak ho popros ať to dělá před tebou možná to bude příjemnější pro oba a u některých lidí to je normální někdo má větší potřebu někdo menší tak už to chodí a časem to přejde ale u každého to je jiné
doplněno 17.10.12 21:30:Hlavně ho nešpehuj třeba když bude déle třeba na záchodě většinou to vede k hádkám
Podle textu ses kluk nebo holka?
To by me urcite jen tak napadlo pri cteni posty se pritelkyne ptat jestli masturbuje![]()
Jestli ses holka tak bud rada ze si masturbuje doma a nechodi za jinou.
Masturbovat je pro chlapa nejjednodušší uspokojení sam sebe než aby se trošku snažil a uspokojoval partnerku.Je to bez práce.
Čím víc tvůj partner bude o samotě masturbovat tím méně bude mít o tebe zájem.Proč by měl o tebe mít zájem,když se sam dostatečně uspokojí?![]()
Popovídej si sním o tom otevřeně
...Čím víc tvůj partner bude o samotě masturbovat tím méně bude mít o tebe zájem...
Toto je absolutní nesmysl. Je dokonale nabíledni, že co se týče uspokojení, každý si to udělá nejlíp sám. Sám nejlépe cítíte, co, kolik a jak Vám dělá dobře. Sex, mnohem lépe řečeno milování, má naprosto jiný smysl. Je to štěstí z uspokojení partnera. Uspokojíte, čili uděláte šťastným někoho, koho milujete, nebo kdo se Vám alespoň líbí.
Sex s parnerkou či partnerem většině mužů nedostačuje a dělají si to sami, často i několikrát denně a do vysokého věku. Je to normální a přirozené, nemůže to způsobit žádné potíže. Spíš naopak: uvolní to sexuální napětí, které by jinak mělo negativní vliv na chování.
Dost mě překvapuje, že v dnešní době se ještě někdo může něčím takovým vážně zabývat. To už můžete mít rovnou strach, že když si to budete dělat, vyschne a upadne vám penis. Zároveň budete zatracen a příjdete do pekla.
Tazatel může být úplně klidný.
Pro zajímavost: slyšel jsem příhodu, kdy kluk na začátku puberty onanoval v posteli u babičky, kde spal výjimečně o prázdninách. Používala jakési umělohmotné povlečení a jak sebou házel, tření způsobilo, že dostal elektrickou ránu. V souladu s nesmyslnými předsudky té doby to považoval za boží trest.
Tak pánové tahle diskuze nám ukázala jak jsou naše dráhé polovičky proto,abychom kdykoliv onanovali...tedy neustále...
Až vaše žena příjde unavena z prace s plnyma taškama a vy budete vesele onanovat,tak ji řekněte že myslíte přitom na ní,tak se vaší ženě uleví a odpoví,to je v pořádku miláčku,nenech se vyrušovat...![]()
Především si stojím zato,že odpovídají tady ženy,které ještě nechytli svého manžela jak onanuje.Až vás vaš muž začne odmítat,tak nezapomeňte na tuto diskuzi o onanování,jelikož se jedná o jeho neviditelnou milenku.Poku ovšem nebude existovat ta prává![]()
...Až vás vaš muž začne odmítat,...
.
Samozřejmě máte pravdu. Až vás váš muž začne odmítat bude to určitě vinou jeho nezřízené onanie. A kdyby to náhodou nebylo tím, určitě to způsobuje succuba, která z něj v noci vysává mužnou sílu. Nebo jsou i jiné pohodlné středověké omluvy a výmluvy, na které se to dá svést.
.
Kdepak. Až vás váš muž začne odmítat, budete muset hledat nějaký skutečný důvod.
.
@uuf: Bavíte se dobře? Tazatel má skutečné trápení a vy si z něj děláte srandu? To snad ne.
pro Patriktorri:
Má reakce jsou na vaše reakce nikoliv že bych si dělal z tazatele srandu.Zřejmě nedokažete vycítit pointu o co mi jde.
Mými odpovědmi hatím vaše odpovědi a to tím,že považuji onaniji v partnerstkém vztahu za nepřijatelnou.
Je to ma odpověd na otázku a zárověň můj názor...
A jedině z koho si tady můžu dělat srandu je s vas Patriku,když mate ve vztahu nutku ještě onanovat.Jak nechutné...
Co říka na vaše onanovaní vaš partner...Zkuste to popsat...![]()
Má představa fungující domácnosti kdy manželaka vaří vaší oblíbenou večeři a vy si vesele onanujete mi přijde dost nechutná![]()
Vždyt onanování je normální,že ano Patriku...
Ano je ,ale ne za každych okolností.To se tu snažím vysvělit...Snad už mě chápete...
Prostě není normálníí,aby v partnerskem vztahu někdo onanoval,masturboval v takové míře.
Je normální,že onanuje,masturbuje osoba,ktera není v partnerském vztahu.
Taky jsem rád tolik rádců se veřejně přiznalo,že onanuje,protože když to přijde někomu velmi pozitvní tak jednoduše se přiznáva k tomuto činu.
Hezký den Váš UFF
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.