Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Onanie - na koho myslíte?

Od: makina* odpovědí: 11 změna:

Ahoj, doufám, že vám má otázka nebude připadat hloupá... Jde mi o to, jestli, když jste do někoho zamilovaní (ale nechodíte s ním, není to váš partner), tak jestli na tuhle osobu myslíte při onanii... Já mám pocit, že jsem v tomhle divná, tak jsem se chtěla zeptat, jak to má většina. Díky když odpovíte.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Tak samozřejmě, přece nebudu myslet na někoho, koho nemám rád nebo se mi nelíbí :)

brundibaru*
hodnocení

3x

ahoj no pokud bych se dozvedel ze "pri tom" myslis treba na me, tak bych se citil castecne zneuzit a zneucten :(

mela by ses toho dotycneho nejprve zeptat jestli mu to nevadi ze si ho v tech svych fantaziich predstavujes

ahoj

honzmalatny*

jako ironie dobrý.Jinak *bzum*

buss

naštěstí sama myšlenka ještě není trestná..., na mě může klidně myslet...

A tohle myslíš vážně? já si můžu myslet co chci a na koho chci. Kdyby "při tom" někdo myslel na mě, polichotilo by mi to.

nu*
hodnocení

1x

tak já při masturbaci myslím na Pamelu, a když chci soulož přerušovat, tedy oddálit, nebo donekonečna oddalovat ejakulaci předstatvím si Kalouska nebo Vondru v trenkoslipech...ale to je představa jen pro silné nátury, protože to může oddálit nejen ejakulaci , ale i erekci, a to u někoho na dlouho*smich*

doplněno 16.03.12 19:45:

Jinak souhlasím s tím že představy při masturbaci jou důležité, můžeš tím celý průběh uvedeného procesu ovlivnit jak se Ti hodí

honzmalatny*
hodnocení

0x

Lidská psychika je složitá věc a tak jako se Vám může ve snech zdát že se milujete nebo si to rozdáváte s člověkem úplně cizím,kterého jste třeba potkala náhodou na ulici,nebo který s Vámi dělá v práci nebo sedí ve škole,tak i při této činnosti můžete myslet na někoho,kdo Vás třeba jen přitahuje,kdo se Vám líbí a nemusí to být vždy ten,se kterým žijete,Může to být třeba i scéna z filmu,kterou si přehráváte a ta Vás vzrušuje. Nic špatného na tom není.(tedy pokud při tom nemyslíte na zvířátka,nebo malé děti.to pak rychle k lékaři,)

doplněno 16.03.12 15:55:

Upřímně,kdyby mi nějaká žena řekla že při tom myslí na mě,byl bych polichocen,jsem chlap a ješitný a kdo není. Horší by to bylo kdyby mi to řekl nějaký chlapík.to bych se cítil divně.

hodnocení

0x

Samozřejmě. Můžeš si představovat spolužáky, spolupracovníky, nadřízené, kamarády, rodiče kamarádů, náhodné známé, filmové hvězdy, zpěváky, herce, vědce, filmové postavy, literární postavy, toho týpka, co bydlí vedle v bytě, toho chlápka ze sámošky... Můžeš si představovat třeba i všechny najednou a nic to neznamená a pokud ti to udělá dobře, tak proč ne.

Můžeš si klidně představovat i někoho se stejným pohlavím a je to fajn, pokud ti to dělá dobře. Můžeš si představovat klidně i různé situace/místa - třeba i školu, golfové hřiště nebo kostel. Ve fantasii se prostě meze nekladou, pokud to splní účel. ;)

stribrnak*

nejlepší je onanovat večer u zpráv u telky ,to nemusíš na nikoho myslet a máš klid

dzordz*

To mi připomíná začátek prvního dílu mého oblíbeného seriálu *smich*

Někde jsem viděl seriózní průzkum, kde na prvním místě s velkým náskokem figurovala položka "bývalí partneři/bývalé partnerky". Přijde mi to i docela dost uvěřitelné, spíš než nějakej Johnny Depp nebo Alizée. Ale tak k tomu musej nějaký bejvalí vůbec bejt, žejo.

dobrak*
16.03.12 17:58
hodnocení

0x

Na tebe .*srdce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]