Nejste přihlášen/a.
Mám výpověd ve skušebni době a je tam napsané v souladu s pracovní smlouvou uzavřenou dne 3.9.2012vám ukončujeme pracovní poměr dle novely zakoníku práce platné k 1.1.2012. Jelikož jste přinesla doklad o pracovní neschopnosti ode dne 18.9.2012,ukončujeme Vaši pracovní smlouvu s námi ke dni 10.10.2012 ve skušební době i s ohledem na zamlčení skutečnosti s Vaší insolvenci . Přitom, že mám insolvenci věděl ze zápočtového listu ,ale peníze dává na ruku a říkal že nic na učty neposílá. a neschopenku druhou mám od 27.9.2012 děkuji za radu Nada
Nado1968®, vraťte se prosím k původnímu dotazu , aby byly všechny informace pohromadě. Máte tam další odpovědi. (Je-li něco nesrozumitelné, doplňte další informace, abych případně mohla odpovědět podrobněji). Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.