Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypoved při pracovni neschopnosti

Od: na196zm odpovědí: 2 změna:

Mám výpověd ve skušebni době a je tam napsané v souladu s pracovní smlouvou uzavřenou dne 3.9.2012vám ukončujeme pracovní poměr dle novely zakoníku práce platné k 1.1.2012. Jelikož jste přinesla doklad o pracovní neschopnosti ode dne 18.9.2012,ukončujeme Vaši pracovní smlouvu s námi ke dni 10.10.2012 ve skušební době i s ohledem na zamlčení skutečnosti s Vaší insolvenci . Přitom, že mám insolvenci věděl ze zápočtového listu ,ale peníze dává na ruku a říkal že nic na učty neposílá. a neschopenku druhou mám od 27.9.2012 děkuji za radu Nada

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jenicekpoplatnik
hodnocení

0x

A v čem byste chtěla poradit? Zaměstnavatel s vámi rozvázal pracovní poměr v souladu se zákoníkem práce. Náhrada ušlé mzdy by vám nyní měla náležet od 27.9.2012 do 10.10.2012. Pokud budete nemocná dále, pak od 22. dne nemoci budete dostávat nemocenské dávky od OSSZ.

iz*
hodnocení

0x

Nado1968®, vraťte se prosím k původnímu dotazu , aby byly všechny informace pohromadě. Máte tam další odpovědi. (Je-li něco nesrozumitelné, doplňte další informace, abych případně mohla odpovědět podrobněji). Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]