Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platonická láska- velmi vážné

Od: matulda13 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,už jsem jednou psala o mé platonické lásce- moc díky za odpovědi,jenže tohle je velmi vážné.A pro ty,kdo neví,oč jde: poradte.cz/... Zjistila jsem,že stačí jenom pohled na fotku toho ,,muže'',do kterého jsem zamilovaná a já okamžitě červenám.Vypadá to,že bratr s tou jeho dcerou bude asi hodně dlouho.. nicméně jsem ráda,protože je fakt hodná.Ale naši plánovali,že příští rok o prázdninách pojedeme s celou jejich rodinou na dovolenou! Bojím se,že to bude ještě horší,než teď. Taky mám šílený strach z velikonoc (Nemusím vysvětlovat... :D ) jasně,sranda je vždycky,ale on má takové zvláštní chování hlavně v těchto věcech, dobře řeknu to narovinu: je prostě trošku nenormální.Předem díky, i když je do velikonoc a dalších prázdnin daleko :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mbrian*
hodnocení

2x

Ahoj, dle mého názoru bys mu měla říct, že je ti to jeho chování nepříjemné, zvlášť když tě uvádí do takových rozpaků. Tvá "zamilovanost" je normální, teprve se s muži seznamuješ, ale měla by ses raději poohlédnout po někom výrazně mladším. Věřím, že je tento tvůj stav pouze přechodný a jelikož je do Velikonoc daleko, myslím si, že tě to u dávno přejde. :) Takže se rozhodně nestresuj něčím, co je ještě hodně daleko a prozatím se mu snaž, co nejvíce vyhýbat a nemyslet na něj. Veř mi, že tě to přejde a že brzo poznáš někoho, kdo se ti bude líbit a bude přiměřen tvému věku. ;) Měj se hezky a hodně štěstí. :)

hodnocení

0x

Věř tomu, že je to takový komplex některých mladých děvčat. Podvědomě hledají v tom starším muži tatínka. Máš otce? Žije s Tebou v rodině? Jaký spolu máte vztah? Věnuje se Ti?

Před mnoha lety, asi 50, jsem se učila na šlajfkách bruslit. Začal mě vozit pán, učil mě se odrážet. Strašně se mi líbil. Vzal si jednu slečnu z naší obce a přistěhoval se k nám do vsi. A já do něj byla blázen. Taťka se mnou nikdy nebruslil /neměl, chudák, ani brusle/, ale pan Jindra ano. A já se do něj na těch šlajfkách platonicky zamilovala.

Dneska je Jindra už po smrti. A já dodnes vzpomínám s úsměvem, jak jsem tehdy zahořela láskou. Přitom se choval velice hezky, slušně, nijak na mě nesahal, jen mě prostě učil bruslit, věnoval se mi na ledě. A to takovému kuřeti stačí, aby začalo milovat...

Neboj se velikonoc, nedělej na něj oči ani ho nijak neprovokuj. Mohl by to být Tvůj tatínek, takřka i děda. Chovej se k němu slušně. Najdi si kamarády přiměřené věkem a uvidíš, že mezi nimi najdeš toho, kdo Tě začne mít rád.

Takovéhle city s věkově nerovným mužem by přinesly do rodiny jen mrzutosti a nakonec bys byla viníkem Ty /a uznej, že právem/. *bzum* Jaga.

matulda13
hodnocení

otce mám,žiju s ním v rodině,ale nesnáším ho a vůbec se mi nevěnuje... Jsem v tomhle věku...

Je to tedy tak, jak jsem psala. Hledáš vlastně nechtíc náhradu za nefungujícího otce, aniž bys tak nějak chtěla. Představuješ si, jak by se k Tobě jako táta choval, jak byste se měli rádi. A když to nefunguje s vlastním, našla sis v něm jakéhosi "náhradníka". A o tom to je.

Ale opravdu nic nepodnikej, rozbila bys vztahy v jejich rodině. Ten pán Tě určitě bere jako dorůstající děvče, chová se třeba otcovsky a Ty z toho vyvodíš kdovíco.

Je možné, že až budeš jednou hledat partnera, budou Ti imponovat starší muži. To bývá, když má děvče absenci vlastního otce. Nevadí to, hlavně si vybírej nezadané, aby z toho nebyly mrzutosti. Jaga.

matulda13
hodnocení

jste moc hodná a děkuju Vám za příspěvky :))

ducati996*
hodnocení

0x

Neměla by sis připouštět nějakou lásku nebo zamilovanost.A časem to červenání přejde a bude to dobré.Jak už zde někdo psal,měla by ses poohlédnout po klukách tvého věku.Z téhle situace žádnou lásku nečekej.Akorát se budeš trápit,že budeš zaláskovaná ale z druhé strany nepřijde to samé...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]