Nejste přihlášen/a.
Je mi 13 let a bráchovi 22.Našel si přítelkyni,se kterou bude bez mála rok.Její rodiče napadlo,že by jsme se všichni mohli seznámit.Takže jsme jeli my k nim.Teda musím říct,hrozně super lidi,ale je tu jeden háček- hrozně se mi zalíbil její otec,kterému je 47... Večer proběhl velmi dobře a po 2 měsících jsme se sešli znovu,tentokrát u nás doma.Teprve teď to začne: ten její otec se mnou začal dělat různé kraviny,blbi jsme spolu,smáli jsme se a po chvilce mně plácl po zadku.Nechápala jsem to.A celý večer se to několikrát opakovalo.I když byl naprosto střízlivý,z ničeho nic mně objal.Já jsem celá zčervenala a cítila jsem,jak se potím a že mi je horko.V tom se ozvala její mamka: ,,Ty červenáš!'' sice se pousmála,ale utekla jsem do koupelny. Prosím co s tím mám dělat? nechci přijít o tyhle pocity,ale ještě víc nechci,aby to všecko prasklo!
Když je to jen obejmutí tak je to ještě v pohodě, zřejmě nejsi na to zvyklá.Řekl bych že se stydíš a myslím že je to normální.To plácnutí po zadku to ještě ujde ikdyž to není normální chování, jestli se to bude stupňovat upozornil bych na to svoji maminku.
DĚKUJI ZA HODNOCENÍ
S mamkou už jsem o tom několikrát mluvila,ale ona řekla:,,To je normální,ve tvejch letech jsem to měla taky!''.Stejně si myslím,že to není jenom tím,že už jsem v pubertě..A to obejmutí: asi proto,že jsem to od něj nečekala.Nikomu jsem neřekla,jak jsem do něj zakoukaná...
Zdravím. Pokud ses opravdu zakoukala do muže, kterému je 47 let, drž si od něho odstup. To, co jiní mohou pokládat za nevinné a naprosto neškodné, Ty cítíš jinak. Nikdo Ti do hlavy nevidí, takže pokud se pereš se svými pocity a nechceš, aby to někdo zpozoroval, drž se od něho dál. Ono to přejde, jen jsi teď v hodně citlivém věku a jsi zranitelná v citech a pocitech. Nepodléhej tomu, ušetříš si hodně rozpaků a možná i trápení.
A co, že tě objal? Chtěl tak dát najevo, že si tě oblíbil, koneckonců jsme možná budoucí přízeň. Nic víc bych v tom nehledala.
Jen to plácání po zadku - myslím, že na to už jsi dost velká, to se dělá spíš malým dětem. To by mi osobně vadilo.
A pokud cítíš, že se ti líbí, bylo by dobré se s ním nevídat, aby nevznikla nějaká špatná situace. Platonickou lásku měl nebo má každý, ale uvědom si, že je to opravdu možná bratrova budoucí rodina. A toho se drž, když tě to zase přepadne.
Ahoj Matuldo, ten její taťulda se Ti asi zalíbil jako dospělej chlap. a ty jemu jako mladá slečna. Někdy podobné vztahy fungují třeba opravdu jen na principu "blbnutí" a "odreagování", je to prostě jen zábava. Jindy se z toho "blbnutí" vyvine plnohodnotný vztah se vším všudy. Vzhledem k věkovému rozdílu tyto vztahy většinou nemívají delšího trvání, ale jsou i výjimky. A i kdyby ten hezký vztah měl trvat pár měsícu nebo let, mohou na to pak oba vzpomínat v dobrém.
Ovšem tyto vztahy "se vším všudy" jsou zákonem povoleny až po patnáctém roce, takže si asi budeš ještě chvíli muset počkat, pokud toho "taťuldu" nechceš přivést do průšvihu - velkého průšvihu! Raději ho moc neprovokuj, vím, jak puberťáci ve Tvém věku dovedou provokovat, někdy je těžko té provokaci odolat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.