Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plíseň na nehtech

Od: ssssffff odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chci se zeptat. Njespíš mám plíseň na nehtech a nemůžu se toho zbavit. Nemáte nějaké rady, jak to vyléčit? Něco přírodního? Nebo mám zajít ke kožnímu a nevíte, co by mi na to dal a jak se to léčí? Děkuji za všechny rady.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Určitě si zajděte k lékaři. Není plíseň jako plíseň a každému funguje a zabere něco jiného. Než zkoušet samoléčbu a utrácet za přípravky, které nemusí pomoci, ušetří čas i peníze návštěva kožního lékaře. Ten Vám s určitostí dokáže říci i to, zda se skutečně jedná o plíseň... Několik diskuzí na toto téma již zde bylo, zadejte si do zdejšího vyhledávače, chcete-li. Zde jen namátkou:

poradte.cz/...

plisen-nehtu.cz/...

doplněno 10.02.13 15:26:

poradte.cz/...

poradte.cz/...

mowla*
hodnocení

0x

Na píseň vřele doporučuju chytrou houbu - chytra-houba.eu/... , ale pokud si nejsi jista, zda jde opravdu o mykózu, k tomu kožnímu lékaři si zajdi (případně se o chtré houbě zmiň)...

;)

hodnocení

0x

Ne

Zbavit se plísně na nehtech není snadné a je to záležitost pro kožního lékaře. Samoléčbou a otálením s návštěvou lékaře si ji jen roznášíte a ohrožujete i ostatní členy domácnosti.

ivetal*
hodnocení

0x
Pokud si nejste jista/ty tak si dojdete k lekari.Jinak mohu doporucit mykoseptin je to mast.Nehty si nesmite po celou dobu lecby lakovat mykoseptin se nanasi 2-krat dene na nehty a necha se pusobit.Nejlepsi to je na noc.
ssssffff
hodnocení

děkuji, a máte s touto mastí zkušenosti? Nebo nevíte o někom, komu by pomohla? Díky.. ;)

lekr59*
hodnocení

0x

zkuste Ecodes a budete se divit co to umí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]