Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat. Njespíš mám plíseň na nehtech a nemůžu se toho zbavit. Nemáte nějaké rady, jak to vyléčit? Něco přírodního? Nebo mám zajít ke kožnímu a nevíte, co by mi na to dal a jak se to léčí? Děkuji za všechny rady.
Dobrý den. Určitě si zajděte k lékaři. Není plíseň jako plíseň a každému funguje a zabere něco jiného. Než zkoušet samoléčbu a utrácet za přípravky, které nemusí pomoci, ušetří čas i peníze návštěva kožního lékaře. Ten Vám s určitostí dokáže říci i to, zda se skutečně jedná o plíseň... Několik diskuzí na toto téma již zde bylo, zadejte si do zdejšího vyhledávače, chcete-li. Zde jen namátkou:
doplněno 10.02.13 15:26:
Na píseň vřele doporučuju chytrou houbu - chytra-houba.eu/... , ale pokud si nejsi jista, zda jde opravdu o mykózu, k tomu kožnímu lékaři si zajdi (případně se o chtré houbě zmiň)...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.