Nejste přihlášen/a.
Ahojky, můj problém je docela prostý, určitě jste ho od ostatních holek už slyšeli, nebo jste ho sami řešili. Jde o to, že se mi líbí jeden kluk, hodně jsme si psali, zdravíme se, většinou jsem psala jako první já, taže teď by měl napsat on...Pokud nenapíše, je to jasný, že o mě nemá zájem a já mu psát nebudu... To co mi štve je, že se furt kolem něj motají nějaký holky. Asi je to prostě společenskej člověk, co má víc holek kamarádek, než kluků. Na tom nevidim nic špatnýho, ale...Ale štve mi to. Štve mi, že dřív jsme si psali třeba do 1 do rána, teď mě sotva pozdraví...Nebaví mi furt dělat první kroky... Štve mi, když vidim, že je někde s nějakou holkou, když vim, že s nějakýma holkama jede na hory a pak si jenom večer čtu na tom prokletym facebooku, jak supr se bavili... Už jsem mu i naznačila, že bych taky s nim někam chtěla jít, ale... Asi prostě nejsem uplně jeho typ... Líbil se mi půl roku, až jsem konečně našla odvahu- když ne jít se s nim seznámit osobě, tak mu napsat...vyšlo to, ale pomalu, tak jak jsem se i přes to psaní chovala uplně přirozeně, na nicjsem si nehrála, tak se mu už asi porstě nelíbím, spíš mam i pocit, že ho už trochu otravuju... Rozhodla jsem se, že mu už psát nebudu, dokud se sám neozve. Jestli ho uvidim samotnýho ve škole a nepůjde naporti mně, ale mým směrem, tak se ho zeptám, jak se má a tak...ale víc nevím, co dělat...
Četla jsem docela takovej vtipnej textík na jednom obrázku, bylo tam: " Já? Žárlivá? hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah... Jo, jsem... "
Docela by to na mě sedlo, vůbec to nepopírám, ba naopak mě hodně štve, že na všechny ty holky, co jsou s nim ve styku žárlim... Protože bych to chtěla být já, co s nim tráví přestávky a volný čas...Nejhorší je, že mně to ubírá sebevědomí a to ne jenom v tutom ohledu. Prostě si řeknu "no tak o mě nemá zájem...kašlu na něj" a vzdam to...ale já taková přeci být nechci!Ale zase, bohužel nemám moc silnou vůli, abych si řekla "Holka, jdi do boje, nevzdávej to a vyhraj!"...teď mi to napadlo, bylo by to hezké motto a o to víc, kdybych v tom byla úspěšná...
Moc prosím všechny, co by mi k tomuto něco mohli napsat..nebo snad i poradit...To že jsem teďka tak trošičku zamilovaná, to neskrývam.. Už jsem sem jednu otázku ohledně problému (nečirou náhodou zrovna s tutím klukem, někdy v říjnu, kdy jsem se tepre do něj zakoukávala) dávala...
Díky moc, B. (16)
Řekl bych že radši žije, než aby seděl u počítače a ťukal do klávesnice... Až ho potkáš tak ho pozvi na něco co bude bavit jeho i tebe, začni třeba tim ahoj jak se máš..
No, já bych i řekla, že do tý klávesnice často ťuká... I mi psal, že nemá tolik volnýho času a že si s kamarády hodně píše...Takže...
Zdravím. Člověk nemůže mít někdy vše, co by chtěl. Když nemá chlapec zájem, soustřeďte svoji energii na jiného. Vynutit si něčí zájem prostě nejde. Není proč bojovat, pokud svoji pozornost věnuje jiným. Není na světě jediný, přestaňte se mu vnucovat, mohlo by ho to začít obtěžovat. Žárlíte zbytečně, nepatří Vám a je jen jeho věc, s kým tráví svůj čas a komu věnuje pozornost. Jedno je jisté _ Vy to nejste, tak se s tím smiřte a vyrovnejte. Jedna věc je, co chcete Vy a druhá věc je ta, že on chce něco úplně jiného. Tady to moc nadějně pro Vás nevidím. Ale není přece na světě sám, není třeba mít nízké sebevědomí jen proto, že Vás nechce právě ten, kterého chcete Vy. Bude Vás chtít někdo jiný a toho zase třeba nebudete chtít Vy. A také se s tím bude muset smířit...Netrapte sama sebe, v životě se prostě takovéto věci stávají. Jednou Vás někdo bude mít rád a na toto zapomenete rychle...Třeba za tu snahu z Vaší strany ani nestojí...
Eliso, doplň sem prosím odkaz na ten první dotaz.
Jinak z toho, co píšeš, to vypadá, že nemáš co vzdávat, ani o co bojovat (že o tebe nemá zájem).
doplněno 26.01.13 21:40:Eliso, tak podle mne je to jednoznačný.
On ti nepřímo napsal, že ví o tom, že se ti líbí, ale ty´s nevěděla nic lepšího, než to popřít.
Nezlob se, ale máš, co´s chtěla.
Nediv se, že se baví s dívkami, které jej od sebe neodhánějí. A nežárli, nemáš na co (nenavázala´s ani kamarádský vztah).
Cca čtvrt roku ses k ničemu neodhodlala a pak jsi mu dala najevo, že se ti nelíbí. Je normální, že se baví s jinými.
Myslím, že tě neosloví jako první, ani ti jako první nenapíše. Proč by se měl snažit o dívku, která mu dála najevo, že o něj nestojí?
doplněno 26.01.13 21:43:PS: Je lepší navázat na dřívější dotaz nebo původní dotaz aspoň zmínit v textu dalšího dotazu. Odpovídající pak mají k dispozici více informací, méně se dohadují, oč by mohlo jít.
doplněno 26.01.13 21:50:Před chvilkou jsem ti odpověděla i u původního dotazu.
Ten minulý příspěvek byl ale tak trochu nepřímo na toho kluka. Jde o to, že jsem tam dala jednu otázku, ale až dole, kde mi na to něco ostatní psali, jsem začala popisovat ten můj problém s tím klukem. Mám dojem, že je to tam průběžně nějak od října, jsem tam pod přezdívkou barčonatálka. Když se tím prokoušete, tak byste snad něco měla z toho pochopit...
Díky, B.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.