Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obřízka penisu - výhoda nebo ne?

Od: martineknovotny odpovědí: 10 změna:

Ahojte je mi 15 a mám obřizku ma to prome neake spatne nasledky?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

2x

Špatné následky? Proč? Náhodou, takový penis s obřízkou je luxusní záležitost. ;) A i z hygienického hlediska je to určitě lepší. *hi*

pb®

Ano, z hygienickeho hlediska je to lepsi, obrezany muz se zvladne vymocit do WC, aniz by pomocil vse v okruhu jednoho metru.

Ale jděte... obřezaný nejsem a trefit se do WC pro mě nikdy nebyl problém.

A jen tak na okraj pomočit vše v okruhu metru (i více) dokáže i obřezaný muž, pakliže je prase...

Abych nebyl zcela OT - k otázce tazatele - nemusíš se bát, na fuknci to zcela jistě vliv nemá.

des*
hodnocení

0x

Věř nebo ne,budeš časem chytřejší.Trvá to déle,tak zatím čekej.

drejdl*
hodnocení

0x

Někteří uživatelé obřezaného penisu říkají, že je jejich nástroj o něco méně citlivý - jako následek tření žaludu o prádlo. To může být v dalším provozu výhodou, takový muž může mít lepší výdrž při pohlavním styku, což partnerka ocení. Jinak hygienicky je spíše obřízka výhodou, i když my neobřezaní se často myjeme a je to podle mého názoru nastejno.

lolaprasatkova
hodnocení

0x

Martine, ty i tam to dole jsou v pořádku. Následky to nemá. Tvojí kamarádi ti budou sex závidět. Věř mi.

askmenow*
hodnocení

0x

Přidávám se k tomu, že to pro tebe není nevýhoda, skoro bych řekla že naopak. Dost žen, klteré se někdy s obřezaným penisem setkaly, ho nadále preferují, včetně mě. Třeba v USA je zcela běžné, že se obřízka dělá chlapcům jen tak a některé Američanky neobřezaný penis dost vyděsí. Jinak tím, že je tvůj žalud neustále vystven styku s prádlem atd., prostě tření, protože není schovaný v kůži, budeš pravděpodobně o něco méně citlivý. Neboj, budeš citlivý až dost na to, aby sis sex užil, ale budeš dost dobře možná mít delší výdrž, což partnerky ocení.

standik*
hodnocení

0x

A není to nepříjmený když se celý den tře o prádlo? Já obřezaný nejsem a vůbec si to nedovedu představit

bbohous*
hodnocení

0x

Buď rád, že to máš udělané, měl jsem v životě problémy s předkožkou a zažil jsem milování před obřízkou a nyní po obřízce je všechno mnohem lepší. Manželky jsem se nedávno zeptal, jestli se ji to zdá lepší a prohlásila, že je to nesrovnatelně lepší a návrat by již nechtěla. tak si to užívej. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma obřízka

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]