Nejste přihlášen/a.
Ahoj,mám aspergerův syndrom,podle všech příznaků. Bohužel,nějaký čas jsem užíval marihuannu a kvůli té jsem se více uzavřel,více přemýšlím,učím se atd.Přitom mám talent na sport,jakýkliv sport mi jde,vím o něm vše,ale spíše mě to poslední dobou táhne k učivu,zejména k cizím jazykům.Je zvláštní,že jsem byl antitalent na jazyky a najednou jsem se naučil anglický jazyk na komunikativní úroveň.V podstatě jsem se kvůli nemoci začal intelektuálně vyvíjet,píšu a vyjadřuji se jak profesor,ale před cca 4 lety mě zajímal jen sport a byl jsem blbej jak tágo.
Otázka zní,jak s tímto syndromem bojují ostatní,pokud má někdo podobný problém.Taky mě znepokojuje,jestli se mám věnovat sportu(který mi jde,ale mou nerozhodnstí na to kašlu),nebo se zahloubit do učiva,uvidíme kam cesta povede .
Sadguy, přestaňte se dělat zajímavým a zbytečně se sledovat.
Vezmete-li sa např. Repetitorium praktického lékaře, zjistíte že "podle všech příznaků" máte s výjimkou amputace a ženských nemocí zřejmě všechno.
Věnujte se studiu, případně sportu, či umění - prostě něčemu, co bude mít smysl, a co Vás snad bude i bavit.
Asi dělejte to, co vás nejvíce motivuje. Baví vás cizí jazyky? Tak se učte. Ten Aspergerův syndrom zase není tak strašný, kromě toho jím údajně trpěly i vědecké osobnosti minulosti. Jestli tento syndrom máte, tak vám je hej, spíše si od vás užije vaše okolí... Takový Einstein by pro vás mohl být vzorem. Sice génius na fyziku, ale v mezilidských vztazích prý nic moc, jsem slyšela. Takže typický Asperger...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.