Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dát tomu šanci nebo to ukončit?

Od: hysterkaaa odpovědí: 3 změna:

Co to sakra znamená...? Vídala jsem se asi dva měsíce s klukem (28) - já (23), žiji v zahraničí, jazykové, etnická a nevím jaká ještě bariéra, ale přišlo mi, že nám bylo celkem fajn, hrozně mi pomohl, pak Vánoce a strašnej pracovní nápor dělám i 70 hodin týdně..a už jsme se měsíc neviděli...štve mi to, píšeme si, ale co z toho..buď může jeden a druhý ne nebo naopak...píše že mě chce vidět posílá smajlíky s pusinkama, ale to mi jaksi nestačí, já naopak jsem v smskách strohá a stručná, co se budu vypisovat, vcelku moc nereaguju na jeho "něžnosti" protože za prvý v jeho jazyku to nedokážu tak jako v češtině a důkaz nejsou pro mě slova, ale činy..jsem z toho rozhozená, nervní..nevím, jestli je fakt tak zaneprázděný nebo má ještě někoho...včera jsem se chtěla vidět, nemohl, chtěl se vidět dnes, já jak malé děcko dělala uraženou, že nemůžu já...teď jsem mu psala, že bych se utrhla dřív z práce, ale neodpověděl...můj předpoklad je, že šel spát, vím, že odepíše, ale mám chuť už mu napsat, že tohle nemá smysl..nepotřebuju "online" kamaráda na mobilu... nechci to udělat, ale chci to posunout a jsem uražená skrz dnešek, urvu se z práce a nic...má smysl v tomhle sakra pokračovat, těšila jsem se na své volno a nakonec jsem ho strávila SAMA V POSTELI :-/ s horkým čajem (mám do toho ještě chřipku!) jsem smutná, osamělá a otrávená, příští týden se stěhuje nadobro do SK má nejlepší kamarádku tady v zahraničí a už budu úplně sama..mám známý, ale opravdová podpora, záchytný body, byli oni dva, jestli chápete jak to myslím...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Hlavně se, prosím, uklidněte! Pak si všimněte, že ve svém příspěvku často píšete - já chci... Jako malé, umíněné děcko. To nemyslím ve zlém, jen to tak vyznívá. Sama přece vidíte, že to nemá smysla a budoucnost také ne. Neřešte vztah, který ani vztahem nebyll. Berte, co Vám život nabízí, sama si ujasněte, co chcete...Zda trucovat, když není po Vašem, nebo Vám na něm záleží a pak to zkuste jinak. S citem, tolerancí a pochopením. Nestěžujte si na jeho chování. Ani to Vaše není v pořádku.

doplněno 17.01.13 22:56:

Už jste to zde řešila...A nic se nezměnilo. K čemu tedy takový vztah? Kdyby o Vás měl zájem, byl by s Vámi každou volnou chvíli...Evidentně nechce a nestojí o to. Tak proč si to nepřipustíte a nenajdete si někoho, kdo se k Vám bude lépe hodit a s kým budete spokojená?

poradte.cz/...

iz*
hodnocení

1x

Domnívám se,

že už není čemu dávat šanci.

Váš přítel má zřejmě jinou představu než Vy, a Vy jej svým trucováním a naschvály v jeho názoru utvrzujete.

___ Škoda, že jste nenavázala na původní dotaz,

(odpovídající by měli k dispozici více informací).

ricmon
hodnocení

0x

Tak ty ho chceš vidět, ale hraješ uraženou, když má čas? To je fakt láska :-D To sis asi neuvědomila, že ho opravdu nemusí mít a nedělá to narozdíl od tebe nachvál? Naschváli jsou opravdu cesta jako vztah zlepšit nebo změnit. A pak tu píšeš depresivní dotaz jak je všechno proti tobě a nikdo tě nemá rád... Myslíš, že on je nadšený z toho, že ti napíše hezkou milostnou smsku a ty mu stroze odpovíš (a když to neumíš v jeho jazyku tak se to nauč!) A jestli ti nevyhovuje vztah na dálku tak asi nemůžeš dělat práci kde jsi 70hodin týdně. Hledej chybu u sebe a ne jen u druhých! Sorry.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]