Nejste přihlášen/a.
Těžko mi odpovíte na mou otázku, ale chtěla bych znát názory, protože mě to trápí. Žiju v zahraničí, teprve 3 měsíce, znám tu pár lidí, chodím ven, ale těžko člověk nahradí kontakty z domova. Vše tady člověk prožívá intenzivněji, takže možná proto jsem tak otrávená. Seznámila jsem se s mužem, jazyková bariéra tak velká, jak jen může být, ale scházeli jsme se, cca 1x týdně. Oba máme náročné zaměstnání, navíc on před Vánoci dělal i 16 hodin denně, prostě frmol. No prostě bylo to fajn, přišlo mi, že on je nadšený ze mě a já z něj.Pak jsem měla takovou nemilo příhodu se zapomenenutou kabelkou v taxiku, karty, doklady, všechno...stalo se mi to, když jsme jeli spolu večer domů. Najednou jsem byla v cizí zemi, bez dokladů, bez peněz. Zachoval se úžasně, dal mi peníze, a celý den hledal mou kabelku, na úkor práce, psal mi sms, uklidňoval mě. Zablokoval mi karty, zavolal na ambasádu, byl senzační. Mohl mi nechat být a už se mi v životě neozvat. Kabelku našel v deset večer a dovezl mi jí domů, strašně jsem chtěla aby zůstal, ale on, že musí ještě na firemní akci. Psal mi celý večer, že se omlouvá, že nemohl zůstat a že doufá, že se uvidíme než odjedu do Čech na svátky, pak se pár dní neozval. Psala jsem mu sms k Vánocům a on, že je nemocný, že ho strašně mrzí, že jsme se neviděli a kdy se vrátím a že se strašně těší blablabla. Jsem zpět tři dny, ani zpráva ani nic. Vstávám a nemám proč. Nejsem zamilovaná, ale BYLO TO SAKRA FAJN! Chtěl se mnou jet v březnu do Čech, plánovali jsme Silvestra.
Nevím, třeba je to jazykovou bariérou, absolutně jinou mentalitou. Nevím. Ale prostě bylo příjemný se v tom shonu na něco/ někoho těšit. A teď jsem vyšťavená, spolubydlící se nadobro vrátila do své země, celkem se z nás staly kamarádky...tak si teď přijdu sama. Z práce, do práce, stále sama se svýma myšlenkama. Dnes mám den volna, mohli jsme se vidět...ale nic..
Je to smůla, ale Vy za to patrně nemůžete. Takovéhle věci se v životě stávají. Mě se také mnohokrát stalo, že jsem se s někým (a to se týká i kamarádek) sblížila, myslela jsem si že jedeme "na stejné vlně", a nakonec z toho nic nebylo, a já byla hrozně zklamaná.
Dlouho se netrapte, život jde dál...
doplněno 30.12.12 10:59:Také si myslím, že někoho má nebo potkal někoho nového...
Jen on ví, proč ztratil zájem, Světlano. Zřejmě nechce, abyste se na něho upnula víc, než je mu milé...Co se stalo, stalo se. Zůstanou Vám pěkné vzpomínky. Trápit se nemá smysl, život jde dál a kdo ví, co všechno Vám ještě uchystá. Někdy dokáže hodně překvapit...
doplněno 30.12.12 11:24:Světlano, nenaříkejte sama nad sebou. Nezapomeňte, že jaké si to uděláte, takové to budete mít. Nechte-li skončit tak, jak říkáte, dělejte proto něco. Vyřešte si sama v sobě staré věci a začněte žít pro ty nové...Ono hodně záleží na tom, co z Vás vyzařuje a jak na své okolí působíte... Ten problém je ve Vás a jen Vy sama jej můžete vyřešit. Když se smíříte s tím, že z Vás bude "zapšklá stařena" - tak z Vás opravdu jednou bude!
Mě už asi život nepřekvapí. Měla jsem 5-letý vztah, který zkrachoval a od té doby letos budu již 4 rok sama. Směšné. A ještě vtipnější, že furt dokážu mlít o tom jediném vážném vztahu, který jsem měla...ono rok, dva..ale čtyři roky bez vztahu v mém věku? Skončím jak straá zapšklá stařena s hromadou koček a sušenýma bylinkama na půdě..
Tohle se mi taky několikrát stalo a nejhorší je, že doteď nevim proč. Že ty chlapi se k tomu nejsou schopný pořádně postavit a aspoň napsat vysvětlující sms Nj, do hlavy jim nevidíme. Ale nezoufej, seš někde v zahraničí, takže určitě potkáš plno jinejch zajímavejch lidí. Usuzuju, že seš mladá, tak si to, že seš single snaž užívat. Určitě ještě ňákou dobu budeš čekat, jestli napíše, ale když ne tak na to za chvíli zapomeneš. A neboj, jako kočičí máma určitě neskončíš.
Je křesťan, ne muslim. Byla jsem u něj v bytě, strávili jsme spolu dost času. Tak leda by manželku pokaždé vyslal na Mars. Nevím, prostě to jak psal, i s tou kabelkou všechno mi přišlo, že prostě jedeme na jedné vlně...všechno dělal strašně úžasný...nebudu popisovat detaily, jsem celkem mrcha, co se týče chlapů, myslela jsem, že to umím odhadnout
Napadají mne dvě možnosti:
(1) Ztráta kabelky mu zřejmě naznačila, jak moc byste na něm byla závislá (myslím jako cizinka - hlavně kvůli jazykové bariéře), a jak moc jste nesamostatná.
Neměl-li zájem se vážněji vázat, mohl z toho dostat obavy.
(2) Od začátku to považoval jen za nezávazné dobrodružství.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.