Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si ji udržet?

Od: flyn1 odpovědí: 7 změna:
Dobrý den , potreboval bych od Vás radu .. Je mi 21 let a našel jsem si o 9 let starší přítelkyni s 2 letým děckem .. Ze začátku se přítelkyně trápila a bylo to na ní dost vidět bylo toho na ní moc litala po soudech byla furt unavená a ještě do toho přišli zdravotní problémy . Teď se vše vyřešilo a zdá se mi šťastná , akorát mě trochu zarazilo chování vůči mě , zdá se mi zě ztrácí zájem když už ji nemusím bejt oporou , začala jezdit často ke kamaradkam a zdá se mi že ztrácí cit .. Rád bych se svamy poradil jak tohle řešit nemám moc peněz abych ji zajistil a nevím jak si takovou ženu udržet .. Co mužů udělat , jak se chovat . Mužů si vůbec udržet ženu v této době kdy nemám peníze a ani zkusenosti se starší zenou s dítětem?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Tohle není o penězích. Vy jste každý mentálně úplně jinde. 30-tiletá ženská má určité životní zkušenosti, ze kterých vychází její myšlení. Ona potřebuje partnera, který převezme úlohu hlavy rodiny. Na to musí mít určité zkušenosti a dostatečně silnou osobnost. O 9 let mladší kluk jí nemůže stačit. Pro ni je přiměřenější partner o 20 let starší, ale rozhodně ne o 9 let mladší. Ale výjimky někdy potvrzují pravidlo.

doplněno 05.03.13 11:20:

Tady se nedá poradit. Ty pro ni můžeš být na chvíli určitou oporou, pomocí, ale do budoucna jí nemůžeš stačit. Je jenom na tobě, co všechno do toho chceš investovat (čas, peníze, city) a jestli se za tu cenu tahle zkušenost vyplatí. Tohle za tebe nikdo nerozhodne.

hodnocení

0x

hele kolego vycouvej dokud je čas takový vztah s ženou o 9 let starší nemá moc perspektivy, neptej se proč zjistiš to časem sám, ale už může být pozdě tvoje nladí v prd... a babinu budeš mít doma

flyn1
hodnocení

Asi máte pravdu , ale teď zas nevím jak to ukoncit , protože si mě nastěhovala k sobě před dvěma mesicema. Před tím se bydlel s mamou a nějak sem si zvyk sakra :-\
iz*

To zní, jako kdybyste byl nesvéprávný nebo nějaká věc. Nemůžete se odstěhovat, protože "si Vás k sobě přítelkyně nastěhovala"?

Co k přítelkyni cítíte, a zda s ní chcete být, víte jenom Vy. Uvědomte si však, že vztah nestojí na tom, kolik máte peněz, přestože je důležité i finanční zajištění.

Máte-li dojem, že bez peněz pro svou přítelkyni nic neznamenáte, bylo by podle mne lepší se poohlédnout jinde.

flyn1
hodnocení

Takže radite vycouvat nebo to neresit a čekat až ji prostě přestanu bavit úplně?

Dobrý den. Najděte si sobě rovnou. Pokud máte o vztahu pochybnosti již nyní, nezlepší se to. Ona má již leccos za sebou, Vy si své životní zkušenosti teprve sbíráte. Myslím si, že takovýto vztah nemá budoucnost. Proč byste měl tedy čekat na to, až ona odkopne Vás? Ztrácíte zbytečně čas...

doplněno 05.03.13 10:58:

PS: Trochu jiná verze příběhu:

poradte.cz/...

doplněno 06.03.13 08:57:

Dodatek: Nejen, že píšete pokaždé jinou verzi, ale ona pravda a problém bude nakonec úplně někde jinde, že? Viz. Vaše další vlákno:

poradte.cz/...

cobrak*

Já bych to neviděl tak černě. Sundej si růžové brýle a poznej, jestli Tě miluje nebo Tě má jen na jedno. Pokud Tě miluje, musíš zvážit, že až bude Tobě 30, jí bude 39. Nevím, jak ostatním, ale mě se to nezdá tak hrozný. Myslím si totiž, že není vždycky nutné, aby byli partneři maximálně čtyři roky. Jde o to, jestli je ten mladší mentálně dospělý. Musí být totiž na svůj věk o něco více napřed v mentálním uvažování, než kdyby měl partnerku stejně starou, jako je on...Určitě přeci máš nějakou školu za sebou, takže můžeš jít pracovat. I při škole, pokud děláš vysokou. A práce v noci je také možná. Hlavně si ji pořádně proklepni, ať víš na čem jsi a neztrácíš čas.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]