Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se zeptat, jestli máte konkrétní tipy na nějakou pleťovou vodu, nebo mast, která na to pomáhá a dá
se koupit v drogerii? Díky
Denne poctive cistit pletovou vodou.Nedavno jsem synovi koupila v lekarne cistici vodu z konopi,muzu rici,ze to pomaha.Maji i krem,ale oboji jsem si nemohla dovolit.cena vody je asi 180kc.nekdo rekne,ze je to drahe.trosku kloudne vody v drogerii stoji od 120kc nahoru.,takze si myslim,ze je to normalni cena a vydrzi vam to dlouho,staci dat par kapek na kosmeticky kolecko.
Z vlastni zkusenosti (sem kluk a mel sem na obliceji+zada) mi pomahalo to nejlevnejsi mydlo. Kazdy vecer se tim umyt, vysusilo to plet a za par dni pohoda.
Mýdlo je na jemnou pleť obličeje asi to nejhorší. Sice vysuší akné, to je fajn, ale ono vysuší všechno, takže pleť dostává pěknou zabíračku. Za pár měsíců se to projeví šupinkami, ekzémem, vráskami.
K dotazu - zajdi si do zdravé výživy a poptej se po přírodním krému Geleé Royale od firmy Topvet. Mám problematickou pleť, krém mám už dva roky a nemohu si ho vynachválit.
Dejvisi, co se týče kosmetických přípravků, je jich spousta a každému funguje na pleť něco jiného. Je těžké doporučit jeden konkrétní. Není to ale jen o krémech a mastičkách... Pomůže jíst Vitamin B ( kvasnice), kosmetička, kožní lékař...Důležité je také dodržovat pitný režim a hlídat si stravu, protože Některé potraviny akne zhoršují. Viz. diskuze, které zde již proběhly na toto téma:
A spousta dalších...Stačí si zadat do vyhledávání zde a pročíst si diskuze. Je v nich spousta dobrých rad a snad se nějaká bude hodit.
ten clean and clean je asi ok. Každej má jinej typ kůže. Myslim, že můžou být tak tři druhy kůže, to znamená, že každýmu může fungovat jiný typ mýdla, s tím mýdlem bych souhlasil. Obecně akné dělá kůži více mokrou, takže by mělo pomoci tu kůži vysušit, ale může to být hodně individuální a někdo s tim může mít větší problémy, někdo menší.
Dobrý den, tak sestra v dobách minulých používala na pleť s akné vodu Sysex. Moc si ho chválila a myslím, že se stále vyrábí. Byl dostupný v drogerii a pokud zrovna nebyl, tak i dobrou službu poskytne francovka Alpa. V podstatě je dobré vše lihové. Také bylo mýdlo na akné se sírou, ale název už nevím. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.