Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Akné - nic nepomáhá

Od: barbecue odpovědí: 17 změna:

Dobry den, mam problem,se kterym se setkala urcite kazda zena,ci divka. A urcite nejen zena,ale i muz,ci chlapec. Mam na mysli akné. Bojuji s nim uz asi 3 roky a porad mi nci nepomaha. Nemate nekdo nejaky dobry fungujici typ,jak s nimi zatocit?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Na akné funguje jedinná veličina (a to ještě ne 100%) a to je čas.

Všechny prostředky ať už z prostředí babských receptů, nebo hypermoderní medicíny a kosmetiky pomohou jen částečně a jen na určitou dobu. Jenom tahají peníze z kapes. Dej tomu pár let a z nejhoršího budeš venku.

kytka*

probíhá diskuse jak na akné dala ji se dassa.Jestli to nejsi ty , otázka je formulovaná dosti stejným způsobem, mrkni se na to.

barbecue
hodnocení

pár let...je mi 17 a t si myslím,ze to je vek,kdy chce asi kazdá holka vypadat hezky a nemít zádné bedary...ale i tak dekuji za odpoved

kytka*

je to špatný ale někdo je má i ve 30. Také dost zaleží na stravě, najdi si akné a tam najdeš co je doporučeno, čeho se vystříhat, jinak je tobrý tea tree olejiček-sice dost smrdí, ale na noc si s tím potírat dosti pomáhá. No na den kerakční tyčinku, když už se ten neřád objeví. Někdo má pleť jak broskev a někdo tím trpí mnoho let. Mě se vždy udělaly, když mi záleželo abych líp vypadala-katastrofa, k vzteku. Ale bohužel ,proti přírodě se moc nezmůže.

barbecue
hodnocení

Neadvno jsem si zakoupila v lekrane bylliny caj pri akne a jinych koznich potizich,tak jsem zvedava,zda-li mi alespon trosku pomuze. Nemam tu plet zas az tak hroznou. Nosim i AKNECOLOR,ktery ty neodstatky vysusuje a i zakryva. Mnohdy se za to stydim a snazim se kdekoliv ve spolecnosti s lidmi moc nekomunikovat,aby se na me nedivali. Vsude se pise,ze okoli to nevnima,tak jak si clovek mysli,kdyz ma bedary.

Za málo. Počítej s tím, že akné se nezbavíš úplně nikdy. Póry se prostě zanášejí v každém věku, jen v průběhu puberty je to nejhorší z důvodu hormonální bouře v organismu.

iliines*

Mozna to bude pro Vas divne,ale je to pravdou ze se akne potlaci,uzivanim jablecneho octa.Pokus si v hledaci vytukat jablecny ocet a studuj.Muj syn si to nemuze vynachvalit.

fidonet*
hodnocení

1x

Nám bylo razeno taky Pangamin nebo přímo vitamín B, nejlépe celou řadu. Nic nezabralo. Důležitá je 110% hygiéna ( 100% *cert*) . V 17 kluky nezajímají Tvé akné ( většina jich má taky ), ale Tvoje tělo. Navíc nemají moc na výběr, nebot´ 50% populace 17 letých jsou na tom obdobně. Pomůže čas a HA. A ber to jako bonus do vztahu. Chlapec si Tě vybere, pro Tvou duševní krásu a ne pro pomíjivou krásu Těla, která bude s každým rokem uvadat.

hodnocení

0x

A už jsi zkoušela jíst pivní kvasnice Pangamin? Dá se koupit v lékárně. *hej*Všechny věci na ošetření pleti jsou už jen na odstranění důsledku. Je potřeba léčit podstatu. *hi* Pohledej kožního lékaře, obrň se trpělivostí, dokud on nenajde lék. *modla* Jinak opravdu jen čas, až hormony najdou svou hladinu a navzájem se vyladí.*klik*A taky ty sama si všímej, kdy se to zhoršuje-před menzes, po čokoládě, po ostrém jídle, atd.*uf* Pokus se udělat si masku z kvasnic, jsou tam B vitamíny. Kvasnice, olivový olej, žloutek, med. Umýt obličej a kašičku nanést na pleť. Půl hoďky s tím v klidu poseď, nejlépe ve vaně, ve vlhku. Pak opláchni a pomocí mokrých tampónků sundej. ;)Ale viděla bych to spíš na toho kožaře.

eli*
hodnocení

0x

já s ním bojovala několik let, ale opravdu čas je nejlepší.. pleť se ti taky může vylepšit používáním hormonální antikoncepce, což mi pleť vylepšilo...

arimas*
hodnocení

0x

ja vsem doporucuji napoj KOMBUCHA.. jak k piti tak i na potirani pleti! da se koupit v kauflandu a nebo si ho muzete delat doma sama . zadejte do google KOMUBCHA A zjistete vice info..

antynka*
hodnocení

0x

Mě tkaé nic nezabíralo, zabrala až antikoncepce - musí to být antikoncepce, která řeší přímo tento problém. Není to ideální řešení, jsou to hormony a docela drahé, ale pomáhá to.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Ahoj, určitě nejlepším řešením je antikoncepce, já beru Minervu, není až tolik drahá (cca 450,- na 3 měs.) a pleť se potom opravdu ZÁSADNĚ vylepší.

Ještě k tomu jsem si několikrát nechala u kožní lékařky udělat tzv. chemický peeling, kde ti nanese na obličej slabou kyselinu, ono ti to vyleptá a postupně (a téměř neznatelně - není to tak, že by se ti odlupovaly pláty kůže) odšupinatí a sloupne se. Nesmí se ale moc chodit na sluníčko. Byla jsem na tom asi tak 3x, bohužel to bylo trošku dražší, ale pomůže to i na jizvy co po akné zůstávají.

Tak do boje ;)

marenka*
hodnocení

0x

Acnecolor je bludný kruh, póry se zanesou a kůže se brání tím, že vyrazí nový pupen, ten maz musí ven.. Doporučuji hodně naředěný docsimon.cz/... večer odlíčit, naředit Betadine a "vydesinfikovat"kůži. Vyzkoušeno!

lm®

Zkuste Zentrichovu lékárnu Kittlova mast, dávejte ve volných chvlích kdy jste doma a na noc.vytáhne jedy z těla,pomáhá ve většině případů a nejen proti akné. eshop.medicina-kosmetika-/...

Když doplníte pitím čaje téhož názvu,máte jistotu,že to bude OK.Vlastní zkušenost.

Ještě přidám radu na přírodní štˇávu z aloe vera (alespoň 90%).Tu si také kupte.Lenka

chlupatependolino*
hodnocení

0x

Dobrý den, já osobně nikdy neměla problémy s akné, ale bratr ano. Teď skoro po 5 letech problémů a zkoušení různých přípravků má krém s konopnou přísadou + zinkovou mast. Zázrak se stal, obličej má už téměř normální (po 2 týdnech užívání) a záda se zlepšují každým dnem. Nutno však podotknout, že každá pokožka je trochu jiná a zabírá na ni něco jiného. Takže hodně zdaru, nashledanou.

micanovalusinka*
hodnocení

0x
Ahoj jelikož jsem měla stejný problém dovolim si nabídnout ti zaručený prostředek proti akné.Výsledky jsou vědecky ověřeny.Také jsem nevěřila dokud jsem nevyzkoušela ted takovy problem resit nemusim.Jedná se o pleťovou kosmetiku
značky LR zaměřenou na výrobky s aloe vera se 100% účinkem.
Jestli by tě zajímalo podrobnější ifno napiš na e-mail:MicanovaLusinka@seznam.cz ráda zodpovim všechny dotazy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]