Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je lepší na akné?

Od: ktm44 odpovědí: 10 změna:

Ahojte,je lepší na akné od značky "RYOR" antiakné a nebo od "GARNIER" Pure s.o.s. korektor? co víc pomůže? máte někdo stím nějaké zkušenosti... Mám akné na bradě a na čele :(.. co na to zabírá prosím?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

riky99*
hodnocení

3x

Dcera taky používá Ryor, ale ještě více je důležitá v tomto věku životospráva!Čím dříve to pochopíte, tím lépe pro vás. Nyní Vás trápí akné, za pár let budete třeba řešit těhotenství . Vaše pleť je odrazem toho ,co jíte. Dcera dost vynechala sladké, smažené , vepřové maso a vůbec nezdravé potraviny , pije dostatek tekutin a večeříme saláty zeleninové saláty a třeba i s kuřecím masem a pleť i postava se hned odvděčily:). Musím říct, že za to vděčí i pořadu o hubnutí, který jde ve čtvrtek na Primě.Důležitá je neméně péče o pleť s čímž Vám poradí každá dobrá kosmetička.

ktm44
hodnocení

Děkuju za rady,bez toho bych nevydržela.. :/ už jsem to zkoušela ale ono se to nedá...

cobrak*
hodnocení

2x

Ahoj. To Ti nikdo nemůže říct. Na každého působí něco jiného. Musíš zkusit. Někdo si třeba myje vlasy šamponem Head and Shouders a někdo říká, že má po něm těch lupů ještě víc. Takže zrovna tak má někdo po Garnieru více pupínků než po Royru a zase obráceně. Takže musíš zkusit.

hodnocení

2x

Ahoj, dcera používá Ryor a je sním spokojená. Takže jiné experimenty nedělá. Má také postižená místa na bradě a čele a sem tam kolem nosu. Ryorem se jí to o hodně zmírnilo a zlepšilo. Chce to opravdu vyzkoušet a nebojte se začít právě tím Ryorem.

doplněno 30.04.12 22:48:

Pleťová voda na vyčištění pleti a pak má tyčinku s kuličkou, tím si pupínky maže.Vysušuje to a hojí, takže nezůstávají žádné jizvičky. Ta tyčinka se dá koupit i Aknelot v každé lékárně a ta je též vyhovující.

doplněno 30.04.12 22:50:

Naní zač.;)

askmenow*

Jen pozor na ty kuličkové věci atp., které se používají přímo na pupínky. Jak je psáno výše, pupínek vysuší. pokud máte suchou pleť, může vám to spíše uškodit. Tuhle zkušenost s tím od Ryoru mám já... pupínek se sice asi zmenšil, ale kůže v tom místě se mi celá jako šupinka odloupla a vždy jsem tam ještě dlouho měla červený flek "nezrálé" kůže. Ale zase nechci špinit ryor, dělají mi to i jiné podobné přípravky. prostě pozor, pokud máte akné na suché pleti.

ktm44
hodnocení

děkuju ;) mám to úplně stejně jako ona,i kolem nosu..a od toho ryoru jaké třeba přípravky prosím? :)

ktm444
hodnocení

A ta tyčinka,když se mi udělá beďar,tak on zmizí? :)

endyfrog*
hodnocení

1x

Zkus jíst denně kvasnice je to lepší než nějaké krémy a také víckrát denně vypařit obličej a vyčistit a vypálit třeba slivovicí také když zajdeš na kožní určitě lékař napíše nějakou vodičku můj syn měl toho hodně na obličeji ale fakt toto pomohlo ale musí se to dělat denně a hlavně na noc

jack*

Z vlstní zkušenosti můžu říct toto- pokus, omyl. Na každého působí něco jiného. A z vlastní zkušenosti ještě toto- mě strava nezabrala. Jedl jsme zdravě a na obličeji to nebylo znát. Raději pleť pořádně 2X denně vyčistím, desinfikuju. Toto jediné podle mě pomáhá. Akné je vlastně zánět, a co udělá lékař v nemocnici když má někdo někde nějaký zánět? Obyčejně se zánět otevře, vyistí a desinfikuje, nakonec se rána zavře. Když se objeví hnis totéž dokola. Někdo má to štěstí že se akné dobře oštřuje- můj doktor na kožním je taky zoufalí. nedělají se mi pupínky, mám ložiska hnisu zruba 0,5 cm po pdo povrchem kůže takže to neméte ani šanci otevřít. Přeji hodně štěstí :))

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Zajděte si na kožní a nechte si napsat Zineryt. Je to lokální antibiotikum, taková vodička, která se natírá 2x denně a opravdu zabírá. Může se užívat max. 2x do roka...

Neotálejte, stihněte si to přeléčit na jaře, protože v létě to kvůli sluníčku není vhodné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]