Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Staré medaile

Od: katerinavesela* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zepta jestli někdo nevíte kolik bych dostala za tyto medaile. Jedna je z roku 1873 a druhá z roku 1848. Děkuji

Staré medaile

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Kateřino, Vy jste skoupá na detaily. Čekáme aspoň popis medailí, nápisy na nich, velikost, případně materiál...pokud nedáte fotografie z obou stran... návod na vložení foto najdete třeba tady poradte.cz/... nebo vpravo nahoře v rubrice FAQ doplněno 03.04.12 11:06: nejste skoupá, já jsem byl asi příliš rychlý a nedočkavý...doplněno 03.04.12 11:11: Ta vpravo je František Jozef I. císař rakouský , král český a maďarský, nápis na té vlevo raději opište, foto nedává detaily. Najdeme nějaký numismatický klub blízko Vašeho bydliště, vznesete konkrétní dotaz na hodnotu u nich...doplněno 03.04.12 11:21: ta vpravo by mohla být pamětní , najdete ji např. na u-norka.cz/... nebo více na u-norka.cz/...
Staré medaile #2

overitnick*
hodnocení

0x

Jste si jista tim datovanim?

Starej prochazka na medajlonu v pravo takhle vypadal mozna kolem roku 1900, urcite ale ne o tricet resp. o 50 let drive.

Na levem medajlonu to take vypada na FJ1. a tam by vzhledove zhruba sedeli ona 70. leta 19. stoleti.

katerinavesela*
hodnocení

Datováním jsem si jistá. Je to uvedeno přímo na nich z druhé strany.

Staré medaile #3

MDCCCXLVIII mi vychází na 1848 a MDCCCXCVIII na 1898, je to pamětní medaile vydaná k tomu 50. výročí, teda vydaná nejdříve v r. 1898, tazatelka asi brala jen první datum...tak snad tak FJ mohl na konci století vypadat...

ta levá medaile je časově shodná...

doplněno 03.04.12 16:58:

tu levou najdete na u-norka.cz/... resp. na u-norka.cz/... je to válečná medaile

lamka15
hodnocení

0x
Kolik to nevim,ale 100kc za kus jsem ochoten nabidnout :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]