Nejste přihlášen/a.
jedna se o toto: , byla jsem ale donucena zrizovatelem - musela jsem napsat listinu "vzdani se prac.pomeru...sama se sebou ", se kterou jsem nesouhlasila a za organizaci, kterou jsem v te dobe dobe byla zamestnanec, i zamestnavatel
je na ní datum vidimace.tj. je dokazatelne, že "Toho dne se tam nenachazela doložka zaměstnavatele o tom, ze by listinu převzal." - lze tedy timto u soudu prokazat,ze nebyla nikomu dorucena,ani adresovana?,
zastupuju stranu zamestnavatele, i zamestnance,na obci tam byla provedena legalizace , tedy overeni, ze jsem to podepsala
/a nasledne vidimace, az v jiny den...o kterou jsem pozadala ja
co znamena, kdyz tam je pred tou vidimizaci razitko legalizace podpisu te stejne strany , tedy muj ,plyne z toho, ze to ten dotycny,tedy ja, ktery se neceho vzdal,zaroven i prevzal, nebo jen podepsal? Otazka- ma ta legalizece na neco vliv,rozumi se tim, ze je listina podespana tou osobou, ne ze ji prevzala...podepsana, ne prevzatá...chapete?diky
Pro tazatele: Pokud zde chcete získat opravdu radu, pak se zkuste zeptat srozumitelněji. V opačném případě bude lepší, obrátit se na právníka. Ten snad pochopí jaký máte problém. Bohužel, z Vašich příspěvků to zřejmé není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.