Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otazky, nutne?

Od: kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk odpovědí: 3 změna:

mám listinu "vzdani se... "- v kopii, ověřovanou dne xy, ze tam neni a nebylo dopsane na doložce nekdo převzal, tim mam datum te vidimace napr."Toho dne se tam nenachazela doložka zaměstnavatele o tom, ze by listinu převzal." lze tedy prokazat,ze nebyla nikomu dorucena,ani adresovana?a co znamena, kdyz je tam i razitko legalizace,ze to ten,ktery se necoho vzdal,zaroven podepsal, ma to na neco vliv,kdyz to nikdo neprevzal?diky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
K tomu složitému nicku bych měl pár otázek. To ostatní jsme pochopili zřejmě všichni, otázky nejsou nutné...
Napsat srozumitelně, o co vlastně jde, by bylo vhodné.
ladinpraha*

*nevi*Já už od večera čekám, kdy sem přiloží výkladový slovník.

jamamba*
hodnocení

0x

Jestli jsem to tedy správně pochopila...Napište na soud - návrh na zastavení řízení a uveďte důvod, že jste nemohl/a jednat, protože jste rozhodnutí nepřevzal, doložte kopii a čekejte:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]