Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Imunní podpaží

Od: pavouk* odpovědí: 17 změna:

Začal jsem trpit trochu trapným a vtipným problémem : Pravé podpaží se stalo imunní vůči jakémukoliv deodorantu(zkoušel jsem 3 co mám doma). Zvláště v těchto vedrech to je moc nepříjemný :-/ Nevíte někdo co stím? Díky

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Kašlat na to. Já se v tomto vedru potím jako prase, pot mi teče do očí a kape z nosu. Nějaký deodorant do podpaží to nezachrání.

claire*
hodnocení

0x

Jenom pravé? Není to způsobené tím, že třeba sedíte v práci pravou stranou k oknu, kam praží sluníčko, zatímco zleva na vás fouká větrák? Ale i tak se mi to nezdá. Zajděte raději k lékaři.

hodnocení

0x

Dobrý den,

s toho s nic nedělejte. ;) Já trpím v tomto horku stejným problémem, není to tím, že byste byl imunní, ale prostě na tyto vedra nestačí ani sebelepší deodorant. I když vlastně deodorant je proti zápachu a ne vlastnímu potu. Antiperspirant zabraňuje pocení, v tom byla asi ta chyba. Koukněte se sem - poradte.cz/... Kdydy tyto problémy přetvrvávaly i v nižších teplotách, doporučuji zajít k lékaři, určitě vám poradí. Hodně zdaru.

doplněno 26.08.11 08:58:

Promiňte, nevím, proč odkaz nefunguje, ale přidávám ještě jeden - oranzovestranky.cz/...

pavouk*
hodnocení

Tímto problémem jsem nikdy netrpil, včera jsem dělal nějakou namáhavou práci doma kde není moc teplo takže na tyto vedra bych to nesváděl. Do práce nechodím, jsem student :-P K doktorovi se mi moc jít nechce tak uvidíme :P

fibo
hodnocení

0x

Info antiperspirant: http://sux.cz/8a21

Info pocení: http://sux.cz/d005

fibo

Ještě dodám že by mohlo pomoct toto: http://sux.cz/ef8d

kecal
hodnocení

0x

jen si zahrávej.Stříkat syntetiku přímo na kůži v podpaží je už prokázané,že to je rakovinotvorné.Začne se tam dělat boule a máš konečnou.*modla*

martinaa*

To by me zajimalo, kde ctete ony vyzkumy, ze pouzivani deodorantu je rakovinotvorne. Me rikali doktori (gynekologie, mamograf aj.), ze je to nesmysl, dokonce uz byl tento velice seriozni "vyzkum" dementovan s tim, ze se vubec neprokazalo, ze by deodoranty zpusobovaly rakovinu prsnich zlaz. Ucpani lymfatickych zlaz je ovsem jina.

kecal

kdo chce kam,pomozme mu tam...

claire*

Vedle vás bych tedy v tramvaji sedět nechtěla...

martinaa*

Pro sve tvrzeni nemate verohodne podklady.

martinaa*

Pro sve tvrzeni nemate verohodne podklady.

hoax.cz/...

kecal

hlavně že vy jo!To už bylo ověřených věcí zaručeně neškodných,co lidstvo stojí.Naivní lidé uvěří každému tisku a zprávě,dokud bude lidská hloupost existovat*smich*

Nerad se vměšuji do plodné diskuse, ale první, kdo tady tvrdil, že je něco prokázané, jste byl vy.

martinaa*

Zkuseni doktori z gynekologie, mamografu a onkologie jsou dle meho daleko vetsi odbornici nez Vy (tudiz se rozhodne nejedna o Tv Nova ci Blesk nebo Rytmus zivota), ale to byste se musel naucit cist:D

kecal
hodnocení

0x

Oni existují i jiné metody jak se navonět a nestříkat si chemické sajrajty na holé tělo.Jenže to by chtělo přemýšlet.:)A neposlouchat jen pochybné reklamy,které sledují jen jedno-co nejvíce si nahrabat a oblbnout člověka,aby to koupil

vera*
hodnocení

0x
Prosím mám stejný problém vyřešil jste ho prosím? děkuji za info

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]