Nejste přihlášen/a.
Začal jsem trpit trochu trapným a vtipným problémem : Pravé podpaží se stalo imunní vůči jakémukoliv deodorantu(zkoušel jsem 3 co mám doma). Zvláště v těchto vedrech to je moc nepříjemný :-/ Nevíte někdo co stím? Díky
Dobrý den,
s toho s nic nedělejte. Já trpím v tomto horku stejným problémem, není to tím, že byste byl imunní, ale prostě na tyto vedra nestačí ani sebelepší deodorant. I když vlastně deodorant je proti zápachu a ne vlastnímu potu. Antiperspirant zabraňuje pocení, v tom byla asi ta chyba. Koukněte se sem - poradte.cz/... Kdydy tyto problémy přetvrvávaly i v nižších teplotách, doporučuji zajít k lékaři, určitě vám poradí. Hodně zdaru.
Promiňte, nevím, proč odkaz nefunguje, ale přidávám ještě jeden - oranzovestranky.cz/...
jen si zahrávej.Stříkat syntetiku přímo na kůži v podpaží je už prokázané,že to je rakovinotvorné.Začne se tam dělat boule a máš konečnou.
To by me zajimalo, kde ctete ony vyzkumy, ze pouzivani deodorantu je rakovinotvorne. Me rikali doktori (gynekologie, mamograf aj.), ze je to nesmysl, dokonce uz byl tento velice seriozni "vyzkum" dementovan s tim, ze se vubec neprokazalo, ze by deodoranty zpusobovaly rakovinu prsnich zlaz. Ucpani lymfatickych zlaz je ovsem jina.
hlavně že vy jo!To už bylo ověřených věcí zaručeně neškodných,co lidstvo stojí.Naivní lidé uvěří každému tisku a zprávě,dokud bude lidská hloupost existovat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.