Chci se zeptat jestli nevite jaky antiperspirant opravdu zabranuje potu,pouzivam ted rexonu ale stejne se potim,sice ten pot nezapacha ale mam pak na trickach mokre fleky,...
Ahojky, mě osobně moc vyhovuje Excipial DeoForte od firmy Spirig.
Je to krém, dá se koupit v lékárně a je právě určen na nadměrné pocení.
Je fakt dobrej!
Jinak v létě používám na celé tělo i tělový pudr.
kate*
Ahojte všichni, chtěla jsem se prosím zeptat, koupila jsem si přípravek Ex. DeoForte, ale nebyl v něm návod užívání, vím, že se to první týden nanáší, každý večer, ale nevím jestli i přes den místo normálního deodorantu. Děkuji za odpověď, Krásné léto
Ahojky, já mám opravdu výborné zkušenosti s krémem od Avonu - On duty. Ráno se jím natřu a celý den ani kapka potu! Opravdu. Doporučuji zkusit. ( katalog.avoncosme/...)
Ahoj, mě na pocení pomáhá, jedině, že se ob tři dny holím, a poté se mažu čirým deodorantem, ale mokré fleky budeš mít pořád...často se mi stává, že stejně přeze všechno stříkání, ten pot ze sebe cítím a taky nevím čím to je, jestli mou váhou, dost jsem přibrala..
Neznám výrobky z rexony, jelikož používám jinou značku. Proti pocení se vyrábějí dva druhy přípravků, a to deodoranty nebo antiperspiranty. Deodoranty nebrání tvoření potu, ale zabrání jeho rozkladu a tím i nepříjemným pachům. Antiperspiranty jsou přípravky, které nejen zabrání pachům, ale i tvoření potu. Pokud se Vám dělají na tričkách mokré fleky, je možné, že ten Váš přípravek zn. rexona je právě deodorant. Důležitá zásada při aplikaci obou druhů přípravků je: aplikovat vždy na čistou právě umytou pokožku, aby účinné látky mohly vniknout do pórů a tak co nejlépe fungovat tak, jak mají. A mám ještě jednu radu pro ženy, které mají problém se silnějšími stehny, jež se jim vnitřní stranou dotýkají a hlavně v létě se potí. Při velkých vedrech, když neoblékájí pod šaty či sukně punčochy, je vhodné na vnitřní strany stehen aplikovat antiperspirant. Zabrání tvorbě potu, kůže se nelepí a což je důležité - nezraňuje. Při náročném horkém dni doporučuji přes den i obnovit aplikaci, pokud je to z technického hlediska možné. Mám to vyzkoušené, u mě to funguje!
Pocení je normální reakce těla a je nesmyslné a škodlivé tomu zabraňovat.Já používám Deo Krystal od Urtekramu-neobsahuje hliník a další chemické sajrajty.Jsem spokojená,pot nezapáchá.Podobné deodoranty vyrábí i Jäson,Lavera.. A netestují na zvířatech!
Nazdárek, radit ti bude asi těžké. Vzhledem k tomu, že složení potu je u každého jiné, tak na každého bude zabírat jiný antiperspirant. Já mám s potem velké problémy a mě zabírá FA. Zkus ho a uvidíš. Hodně štěstí
nnn
Skvěle se mi osvědčil pudrový roll-on Fenjal, vysušující, velmi jemně, téměř neznatelně, parfémovaný...bohužel je málokdy k dostání, obvykle se prodává krémový, a to není ono. Dobrou alternativou jsou tělové pudry, např. od firmy Norfolk Lavender, která netestuje na zvířatech : www.rjebc.com/kos/...
Zkoušela toho spoustu,ale nejlepší a co pomáhá je Lady speed stick ve spreji...já používám ALOE.Radka
poisonblu*
skus driclor..nanasa sa ako deodorant, je to gulocka...si to nanesies kazdu noc, rano si to zmyjes a po tyzdni sa prestanes potit..potom si to nanasas iba obcas, tak asi raz do tyzdna...mne to velmi pomohlo..ale nesmies a 24hod. pred nanesenim a po naneseni holit v podpazusi...a je to trosku agresivne, ale fakt sa nebudes potit...u na v sr to stoji 230sk a dostanes to normalne v lekarni
Ja sem pouzivala Driclor,a je opravdu výborný.Vážně zabírá po pár dnech.Chtěla jsem si ho znovu koupit,ale v lékárně ho momentálně neměli, tak mi doporučili Excipial Deo Forte, ale s ním spokojená nejsem, vůbec mi nepomáhá,tak se určitě vrátím k dricloru.DOPORUČUJU!
Určitě žádný z obchodu, natož třeba Rexonu. Obsahují škodlivý hliník. Napiš, odkud jsi. Existuje český výrobce kvalitních zdravotně nezávadných antiperspirantů a jiné osobní i bytové kosmetiky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.