Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antiperspirant

Od: rosalindaaa* odpovědí: 25 změna:
Chci se zeptat jestli nevite jaky antiperspirant opravdu zabranuje potu,pouzivam ted rexonu ale stejne se potim,sice ten pot nezapacha ale mam pak na trickach mokre fleky,...

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Nechci tě zklamat, ale nic takového ještě nebylo objeveno. Pocení je přirozená reakce těla a antiperspiranty jsou pouze od toho aby jsi nebyl cítit.

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahojky zlatínko nenapsala jsi, jesli se holíš pod pažemi,ohol se a používej rexsonu,SO.*frajer*
rosalindaaa*
diky ale ja se holim a rexonu jsem uz taky zkousela,ale nepomohla:( ted jsem si teda koupila ze vyzkousim adidas- tak uvidim...
hanik*
Rosalindo, mě se osvědčil DOVE ve spreji, krásně, jemně voní a žádné fleky!
rosalindaaa*
děkuju vyzkouším ho :))

felicita
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Ahojky, mě osobně moc vyhovuje Excipial DeoForte od firmy Spirig.

Je to krém, dá se koupit v lékárně a je právě určen na nadměrné pocení.

Je fakt dobrej!

Jinak v létě používám na celé tělo i tělový pudr.

kate*
Ahojte všichni, chtěla jsem se prosím zeptat, koupila jsem si přípravek Ex. DeoForte, ale nebyl v něm návod užívání, vím, že se to první týden nanáší, každý večer, ale nevím jestli i přes den místo normálního deodorantu. Děkuji za odpověď, Krásné léto

kiri*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahojky, já mám opravdu výborné zkušenosti s krémem od Avonu - On duty. Ráno se jím natřu a celý den ani kapka potu! Opravdu. Doporučuji zkusit. ( katalog.avoncosme/...)

coccinela
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Jojo ten Dove ve spreji mám taky a je to fakt good,určitě to vyzkoušejte,jinak Fa mi třeba vůbec nepomáhá a Secret taky ne

meissi*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahoj, mě na pocení pomáhá, jedině, že se ob tři dny holím, a poté se mažu čirým deodorantem, ale mokré fleky budeš mít pořád...často se mi stává, že stejně přeze všechno stříkání, ten pot ze sebe cítím a taky nevím čím to je, jestli mou váhou, dost jsem přibrala..*cert*

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
rosalindaaa- Tak já ti radím na nadměrné pocení opravdu zabirá krém z lékarny Excipial Deo Forte pouze rexona zabranuje jen pachy:).SO.
kate*
07.07.06 12:25
SOUHLASÍM :)
kate*
SOUHLASÍM!

šťastná*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Neznám výrobky z rexony, jelikož používám jinou značku. Proti pocení se vyrábějí dva druhy přípravků, a to deodoranty nebo antiperspiranty. Deodoranty nebrání tvoření potu, ale zabrání jeho rozkladu a tím i nepříjemným pachům. Antiperspiranty jsou přípravky, které nejen zabrání pachům, ale i tvoření potu. Pokud se Vám dělají na tričkách mokré fleky, je možné, že ten Váš přípravek zn. rexona je právě deodorant. Důležitá zásada při aplikaci obou druhů přípravků je: aplikovat vždy na čistou právě umytou pokožku, aby účinné látky mohly vniknout do pórů a tak co nejlépe fungovat tak, jak mají. A mám ještě jednu radu pro ženy, které mají problém se silnějšími stehny, jež se jim vnitřní stranou dotýkají a hlavně v létě se potí. Při velkých vedrech, když neoblékájí pod šaty či sukně punčochy, je vhodné na vnitřní strany stehen aplikovat antiperspirant. Zabrání tvorbě potu, kůže se nelepí a což je důležité - nezraňuje. :) Při náročném horkém dni doporučuji přes den i obnovit aplikaci, pokud je to z technického hlediska možné. Mám to vyzkoušené, u mě to funguje!

šťastná*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Narazila jsem na stránky zena.centrum.cz Když zadáte výraz deodorant do vyhledávání, zobrazí se článek týkající se Vašeho problému.

Hezký den!

ja2*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

tak tohle přesně znám:(

tady máš některé možnosti(já bohužel dospěla až k tý poslední):

1.pokud se potíš normálně stačí antiperspirant od Adidasu(hodně účinný)

2.pokud nadměrně ale ještě to neni to pravý peklo pak je skutečně dobrým řešením Excipial deo forte

3. a jestli se potíš tak pekelně jako já tak nezbejvá než dosti drastickej přípravek jménem Driclor kterej ovšem skutečně pomáhá na sto procent:)!

ewa*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Pocení je normální reakce těla a je nesmyslné a škodlivé tomu zabraňovat.Já používám Deo Krystal od Urtekramu-neobsahuje hliník a další chemické sajrajty.Jsem spokojená,pot nezapáchá.Podobné deodoranty vyrábí i Jäson,Lavera.. A netestují na zvířatech!

pet*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Nazdárek, radit ti bude asi těžké. Vzhledem k tomu, že složení potu je u každého jiné, tak na každého bude zabírat jiný antiperspirant. Já mám s potem velké problémy a mě zabírá FA. Zkus ho a uvidíš. Hodně štěstí:)
nnn
Skvěle se mi osvědčil pudrový roll-on Fenjal, vysušující, velmi jemně, téměř neznatelně, parfémovaný...bohužel je málokdy k dostání, obvykle se prodává krémový, a to není ono. Dobrou alternativou jsou tělové pudry, např. od firmy Norfolk Lavender, která netestuje na zvířatech : www.rjebc.com/kos/...

radečka*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Zkoušela toho spoustu,ale nejlepší a co pomáhá je Lady speed stick ve spreji...já používám ALOE.Radka
poisonblu*
skus driclor..nanasa sa ako deodorant, je to gulocka...si to nanesies kazdu noc, rano si to zmyjes a po tyzdni sa prestanes potit..potom si to nanasas iba obcas, tak asi raz do tyzdna...mne to velmi pomohlo..ale nesmies a 24hod. pred nanesenim a po naneseni holit v podpazusi...a je to trosku agresivne, ale fakt sa nebudes potit...u na v sr to stoji 230sk a dostanes to normalne v lekarni

megan*
hodnocení

0x
Ja sem pouzivala Driclor,a je opravdu výborný.Vážně zabírá po pár dnech.Chtěla jsem si ho znovu koupit,ale v lékárně ho momentálně neměli, tak mi doporučili Excipial Deo Forte, ale s ním spokojená nejsem, vůbec mi nepomáhá,tak se určitě vrátím k dricloru.DOPORUČUJU!

kačula*
hodnocení

0x
ja pouzivam sprej Dove mela jsem i kulicku a jsem spokojena a kamaradka pouziva Dove tuhy a tez je spokojena.

apostol*
hodnocení

0x
Určitě žádný z obchodu, natož třeba Rexonu. Obsahují škodlivý hliník. Napiš, odkud jsi. Existuje český výrobce kvalitních zdravotně nezávadných antiperspirantů a jiné osobní i bytové kosmetiky.

sagrina*
hodnocení

0x
ahojky já mám osvědčený antiperspirant od nivey pure...je v takové skleněná lahvičce,je tekutý a je super.rexona dělá fleky,to vím

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]