Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rande s holkou vs garde

Od: petiq* odpovědí: 8 změna:

dobrý večer pozval jsem holku na schuzku a ona příjmula,ale zeptala se mě jestli by mi nevadilo kdyby sní šla kamarádka kterou taky znám samozřejmě že nechci aby snámi šla a tak sem jí napsal,že to snad neni naše posledni schuzka a že se chci setkat jen sní vubec nevim cotedˇ mam dělat.Prosím o radu co nejrychleji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

chrest*
hodnocení

2x

No co, ať jde taky kamarádka, třeba tu za pár dní budeš rozdávat rady a zkušenosti, jaké to je zažít trojku. :). Ne vážně, pokud chceš tu holku na víc, než jenom na to..., tak jí řekni, že to zvládnete i bez kamarádky. Přece jenom první rande by mělo byt o vás dvou.

hop®
hodnocení

0x

Péťo, podobné problémy zde řešil Carter, mrkni třeba na poradte.cz/... nebo tady na poradně vyhledej "Carter". Pokud tam nenajdeš odpověď, ozvi se mi přes vnitřní poštu, zkusím Cartera kontaktovat přes mail nebo ICQ, možná by Ti dokázal s Tvým problémem pomoci...

dzordz*

Ou, sice jsem to nečetl úplně celý, jen tak letmo, ale nemůžu si odpustit nereagovat. Radši sem než tam do starýho, bylo to náhodou taky od Hopa.

"Musíš tu svoji ruku "nenápadně" přibližovat, a až to bude jen kousek, tak "zašmátrat", jen lehký dotek, když ruku neodtáhne tak máš velkou naději a můžeš ji za tu ruku jemně vzít. Je jedno jestli při cestě do kina nebo až po kině, to snad sám odhadneš, hlavně nebuď moc rychlý, moc hrr. Čím pomaleji se jí budeš přibližovat (teď nemluvím jen o té ruce), tím lépe odhadneš a přečteš její reakce a tím lépe se budeš moci přizpůsobit jejímu chování."

Ano, nebuď moc hrr. Obecně. Ale s tím zbytkem musím zásadně nesouhlasit, když ji chceš vzít za ruku (nebo začít cokoli jinýho), tak to udělej rozhodně a přesvědčivě, jako by to mezi váma bylo běžné a dotýkali jste se tak každý den. A už vůbec nezkoušej ty triky jako začít zívat a pak "náhodou" zapomenout ruku na jejím opěradle, nebo "koukej jak mám zmrzlý prsty".

doplněno 19.08.11 01:16:

Jo a teda k věci, můžeš to domluvit a pak vaši společnou kamarádku přesvědčit, aby na sraz nedorazila, protože na poslední chvíli musela nutněěě dělat něco jinýho. Jestli vám bude přát, tak určitě ráda vyhoví.

hodnocení

0x

Myslím si, že na počátku vašeho vztahu přítomnost kamarádky nevadí. Není tam ještě žádná intimita, spíš takové "oťukávání" a klidně se můžete slušně bavit i ve třech. Později, když vztah zintenzívní, jistě ta dívka se už s Tebou bude chtít setkávat sama, kamarádku s sebou brát nebude.

Je to možná i proto, že nemá s chlapci dosud velké zkušenosti, třeba se trochu bojí, co bude a tak má tu kamarádku s sebou jako garde. Pokud v Tobě i ona najde zalíbení, budete se jistě brzy setkávat jen ve dvou.

Můj syn se jezdil koupat na písníky a bral s sebou dvě prima děvčata, sestry, které byly pořád spolu, doma i ve společném zaměstnání, jedna bez druhé ani ránu. No a vyvrbilo se to. Syn si jednu z nich vybral a ona jeho, dneska už jsou rodina s tříletou holčičkou. Držím Ti palce. Jaga.

martinaa*
hodnocení

0x

Co to je zase za moresy, chodit na rande ve trech? Pokud y slo o nejakou kamaradskou schuzku, ok, ale delat krena na rande bude trapne pro kamaradku i pro vas dva. Zkuste slecnu (pozvanou) presvedcit, ze byste s ni byl radsi sam, abyste si mohli v klidu popovidat a jit se projit, protoze pozvani bylo urcene ji, nikoli kamaradce. Sice je tu nebezpeci, ze odmitne, ale nezlobte se, ja bych zrejme nechtela kluka, co si na rande pritahne kamarada. Mela bych smisene pocity, ze si ze me bud dela legraci, anebo to nemysli vazne a pritelkyni ma jako zastitu, kdyby se chtela rychle vyparit...

Navic kamaradku vezme s sebou poprve, podruhe, poseste... a co pak? Vy se treba budete libat a ona na to bude koukat?;)

Pokud slecnu nepresvedcite, na prvnim rande kamaradku tolerujte. Na druhem uz ovsem ne.

krkovicka*
Já taky chodila ve třech,ale oni už spolu chodily :-D po čase jsem zjistila,že vyjížděl i na mě.Kamaradství brzo skončilo.K tazateli-není to rande,jen setkání.Potřebuje kamarádku,aby se nenudila.Bojí se.Čeho?No prostě stebou zůstat o samotě,ne že by se bála,že jí někde povalíš,ale konverzace.Je stydlivá-nemýlím se?
doplněno 19.08.11 23:57: Navíc bude mluvit víc s kamarádkou,budou se chechtat historkám které spolu zažili a křen budete Vy.Je jí 14-16let,trefila jsem se?

jirkahron
hodnocení

0x

ahoj jestli chces poradit tak jestli pujde z kamaradkou tak si vem taky kamarada on tam bude s ni a tvoje tam bude stebou

lidus*
hodnocení

0x

V r. 1978 byl třetí na rande ta nejlepší antikoncepce, jednu z mladších sester jsem sebou brala na každé rande, pravda ustál to pouze chlap co se později stal mým mužem. Obě sestry dodnes vzpomínají jak je jejich nynější švagr uplácel tu výletem a tu zase cukrárnou. Pokud si dívka bere sebou na rande další osobu je vidět, že vám zase tak moc nedůvěřuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]