Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak získat tuhle holku?

Od: carter* odpovědí: 69 změna:

Ahoj, PROSÍM přečtete si to až dokonce... potřebuji poradit jak na jednu holku. Je to vlastne kámoška známe se už asi 4 roky. Mě je 13 let a jí je 15. Chodíme spolu na brusle, ale vždycky, když pro me prijde nebo já pro ni tak jdeme vždycky jeste pro nekoho jineho. Je s ní vždycky sranda a hodně se směje mím vtípkům. Všichni v okolí si myslí, že spolu chodíme. Na bruslích (kolečkových) jezdíme jako parta a já jsem tam jedíný kluk, šeptají si a takové podobné věci, je to nepříjemné. Je mezi nimi i má sestřenice (14) a když je tam ona tak si ta holka povídá jen s ní a ostatníma, jako bych tu nebyl... to je taky nepříjemné a proto se snažím vyhýbat mé sestřenici, když je ta holka v mé blízkosti. Jednou jsme spali v karavanu u kámošky na zahradě já, ta holka a ješte ta kámoška, ktera nas pozvala :) Různě jsme blbli až do noci a od 2 hodin ráno jsme se dívali na film. Při filmu jsem si lehl na její rameno a nevadilo jí to. Ovšem ráno jak se zdá o tom ani nevedela, to jsem zjistil když jsme si povídali, tak jsme k tomu nějak došli. Jindy zase také už večer jsme byli jen my dva spolu. Byla už docela zima, tak jsem jí půjčil košili a nakonec jsem jí doprovodil domů... Má o ni zájem hodně kluků, ale ona žádného z nich nechce, třeba ji pozval jeden kluk do kina... a ona říkala že tam s ním nepůjde, že to půjde radši se mnou. Jiný kluk s ní chtel zase chodit, ale ona říkala (nejen předemnou, ale i před mou sesrenicí) že já jsem hezčí. Jindy se mi zase s holkama posmívá, že jsem si vzal třičtvrťáky které byli kratší a ješte v tom bylo něco, ale to už si nepamatuju. Zajímalo by mě jestli to dělá jenom proto, že si všichni v té partě myslí že spolu chodíme, nebo protože mi chce dát najevo že se mnou chodit nebude... ale proč by to dělala, když říkala ty ostatní věci? Táké bych ji nerad ztratil jako kamarádku, když bych se jí zeptal a ona mě odmítla...nevím jestli bych s ní pak ješte dokázal mluvit, cítil bych se trapně. A nevím jak bych se jí na to měl zeptat mám říct: Miluji tě, nebo chceš se mnou chodit? < i když to mi připadá takový divný "Chceš se mnou chodit" Prosím poradte.

69 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jakubdeda*
hodnocení

1x

Čauky.Když budete jen kámoši,tak se nezačneš červenat a nic vás netlačí a uplně normálně se bavíte.Necítíš se trapně.Chápej, ona se třeba cítí již jako dospělá(ale není) a tebe považuje za děcko (říkala, že by šla" RADŠI" s tebou na rande,než s ostatníma.)Třeba za 3 roky začnete spolu chodit ,nebo ještě déle.Pak už ty 2 roky co jste od sebe,nebude vůbec nic znamenat.Budte kamarádi, tím nic nezkazíš a uvidíš.Nebo za ty tři roky si najdeš uplně jinou.Ptát ted, jestli by tebou chodila je blbost,ještě by se ti mohla vysmát a bylo by vše zkažené.A jsi skutečný frája,když jsi jí půjčil košily,když byla zima.To se cení a ona určitě to také ocenila,tedy doufám.Jakub

carter*
hodnocení

Dekuji za odpoved :)

hodnocení

1x
Cartre, myslím, že by jsi se měl
držet odpovědi kosáka, on musí být jednoznačně výrazná osobnost.
Hned poznal, že tu na poradně radí plevel a nějací "odborníci". Máš si dát pozor, aby jsi se nestal jakousi loutkou bez vlastní osobnosti...
Chci tě ale upokojit, můžeš se klidně dále ptát, kosák tu má už asi půldruhé desítky vlastních dotazů, na všechny mu někteří "odborníci" a plevel odpověděli a není vidět, že by se zatím nějak změnil... Teda ani k lepšímu ani k horšímu.
Buď rád, že máš tu kočku jako kamarádku, máš v ní mnoho. Naučíš se s ní hodně o vztazích a kdyby jste spolu v budoucnosti třeba i nechodili, stále to bude kamarádka a ne jen bejvalka.
kosak*

On je ale rozdíl ptát se na to JAK NABOOTOVAT POCITAC Z USB a chtít po někom návod jak získat nějakou konkrétní slečnu, co jí má říct a jak se má chovat. Myslím že rady, které mu tu někdo poskytne na základě těch pár řádků co sem napíše, nebudou mít nijak převratnou hodnotu. Člověk je přeci jen poněkud komplikovanější záležitost, než aby se dal jeho vzorec chování vytušit ze dvou odstavců.

klusik*
hodnocení

1x

Ahoj, děkuji za krásný dotaz.

Hodně věcí se tu již píše, proto je nechci opakovat (stručně: Nestačí ti kamarádství?). Ale řekněme to takhle; povím ti takový příběh, jak jsem něco podobného zažil já - a třeba ti to něco dá, něco ne.

Bylo mi 13 a jí 10 (nu co, no :)) a měl jsem to stejně, jako ty - když jsme byli sami, tak OK, když tam byly její kamarádky, dělala, že mě nezná. Chodili jsme spolu rybařit (byla to devadesátá léta, to děcka ještě nedřepěla celé dny jen u virtuálních farmiček na FB...) a jednou, skoro omylem, jsme se dotkli rukama a chvilku jsme tak vydrželi. A od té doby "nic."

Kolikrát jsem přemýšlel, že bych jí řekl, že se mi hrozně líbí (líbila), evidentně i já jí (volala k nám domů na pevnou, že jesli tam jsem a jestli bych nešel k rybníku nebo tak - rodiče z toho byli uplně vedle, že mi volá holka, nějaká :)). Ale nikdy jsem si do toho netroufnul.

Několik let jsem toho hrozně litoval, že jsem nic nezkusil. Ale teď mám ženskou, kterou bych si záviděl, nebejt to já, kdo ji má ;) Tím nechci říci, že vám to a-priori nevydrží, ale málokdy se to stane, že tyto dětské lásky vydrží. Tím tě však nechci odradit, je to něco krásného a pokud by to mělo trvat třeba týden (a pak, pokud by to nevyšlo, tak čekej, že z toho klidně i měsíc budeš v pr...), tak do toho jdi.

Jako kamarádku ji neztratíš - pokud ona není vyloženě pitomec, tak pokud jí řekneš třeba "Mám problém; hrozně se mi líbíš, ale nechci tě ztratit jako kamarádku. Co mám dělat?" Někdy prostě zoufalý pohled a žádost o pomoc pomůže. A uvidíš, na čem jsi. Ale na tohle se jí rozhodně zeptje, až budete sami, před kamarádkami by tě mohla (NE SCHVÁLNĚ, ale prostě protože jí je to před nimi blbé) odmítnout (i když by vlastně nechtěla). Tak držím palce a budu rád, dkyž dáš vědět, jak to dopaldo! ;)

doplněno 26.07.11 23:11:

@hope, děkuji též ;)

doplněno 26.07.11 23:12:

@cartere: Jasně, no,. Občas, když se do toho "vloží" rodiče a kamarádi, tak je to hra na tři strany. Ale neboj, všechno prostě dopadne. Doufám, že co nejlépe pro vás oba!

hop®

Klusik: Moc děkuji za krásnou a moc důležitou připomínku - tyhle záležitosti je nejlepší a téměř nezbytné řešit mezi čtyřma očima! *palec*

carter*
hodnocení

Ok, děkuji za odpověd zkusim to kdyby se to nepovedlo tak toto bych mohl pouzit abych ji neztratil jinak rodice si mysli ze spolu chodime mysli si to snad uplne vsichni a pred kamaradkama to je fakt nekdy hrůza *bzum*

doplněno 26.07.11 23:13:

Jeste neco jsem chtel rict... asi to ale nebude moc dulezite...jeji sestrenice (stejne stara) ale bylo to asi pred rokem nebo nak tak se me zeptatla jestli s ni nechci chodit... no já jsem odmítl a jsme kamarádi doted :)

hop®

Cartere, pokud je rozumná otázka a na ní rozumná odpověď, tak to není o zkažení kamarádství, většinou to takové kamarádství posílí!

doplněno 26.07.11 23:17:

...ale není to pravidlo...*nevi*

P.S.: "zeptatla" je krásný překlep! *smich*

carter*
hodnocení

Ok, beru navědomí... ;)

doplněno 26.07.11 23:18:

Moc si vazim toho, ze mi tu pomahate radite hlavne ty hope a jakubededo :) ;)

carter*
hodnocení

Moc pěkný :D

doplněno 26.07.11 23:20:

Hodne sem se toho tady už dozvěděl :)

hop®

Cartere, vážím si Tvého ocenění, "Jakubdeda" je o několik let starší než Ty, já bych možná mohl být Tvým dědou! Ale, o věku to asi zase tak moc není!

doplněno 26.07.11 23:38:

... něco máš ode mne ve vnitřní poště...

carter*
hodnocení

Jj, odpovědel jsem ;) Klidně odepiš :)

buss
hodnocení

0x

Chlapče, kamarádit můžeš, ty jsi pod zákonem, ona už ne. Má zájem se vodit jen za ručičku?

carter*
hodnocení

Jo.. určite. Chci s ní zátím jen chodit

eulalie*
hodnocení

0x

A kamarádství ti nestačí? To je totiž někdy mnohem hezčí, než to opravdické chození - alespoň v tvém tak mladém věku. Važ si toho, že jste fakt dobří kamarádi. Víš, možná že té patnáctileté slečně by spíš vyhovoval kluk trošku starší než jsi ty. Nechci ti brát nějak iluze. Anebo slečna nemá ještě vůbec zájem s někým chodit a vyhovuje jí právě to nezávazné kamarádství. Být tebou bych to nějak nehrotila, dál jezdila na bruslích, kamarádila...

carter*
hodnocení

To je pravda... Když jsme kamarádi, tak si můžeme povídát a dál jezdit na bruslích... Je možné že už by jsme si neměli o čem povídat

doplněno 25.07.11 14:03:

Dekuji za pomoc :)

kosak*
hodnocení

0x

Hlavně bys měl dělat to, co si myslíš ty že bys měl udělat. Jednat podle toho, co ti tu kdejakej plevel poradí není zrovna nejlepší řešení. Chápu že je to tímhle způsobem jednodušší, protože tu tíhu zodpovědnosti přenášiš na jakési "odborníky" zde, ale ty tu tvou kamarádku znáš rozhodně o něco lépe než my a spíš vytušíš, jak jste vlastně na tom, jestli tě jenom netahá za nos, nebere tě jako nějakého svýho plyšáka, nebo to myslí uřpímně. Každopádně chci říct, že pokud budeš jednat podle toho co ti poraděj ostatní, tak se klidně může stát to, že si na to nakonec zvykneš a staneš se ve smém budoucím životě jakousi loutkou ostatních. A i kdyby vám to vyšlo, tak ta tvoje kamárka nebude "chodit" s tebou ale s celou poradte.cz. Ale jinak je to samozřejmě tvoje volba, pokud je tvým živtoním cílem nemít vlastní osobnost, tak držim palce *palec*.

carter*
hodnocení

Dekuji za odpoved... Vzal jsem si z toho hodne... jde videt ze jsi rizumny a nemyslim si to jen ja vážim si tvoji rady děkuju Dávám Dobrá odpověď :)

hop®
hodnocení

0x

Ahoj Cartere, souhlasím s odpověďmi "Jakubdeda" a "Hejkal" *palec*. V tomhle věku bývají dívky vyspělejší, a pokud Tvoje kámoška zatím netouží po sexu, asi jí nejlépe vyhovuješ jako superkamarád, s kterým se odreaguje, s kterým je sranda, a s kterým nemusí mít na prvním rande hned sex. Pokud bys jí řekl, že s ní chceš chodit, tak vznikne otázka, co si pod tím "chozením" představuješ Ty a co ona. A pokud byste si tuto otázku hned nevysvětlili, mohli byste být oba zklamáni! Jestli je to opravdu dobrá kámoška, tak se jí můžeš někdy nezávazně zeptat, co si ona pod pojmem "chodit spolu" představuje, možná pak sám zjistíš, že "chodit" s ní je zatím pro vás pro oba předčasné. A že sám rád zůstaneš u toho hezkého kamarádství. Možná z toho za pár let vznikne krásný vztah se vším všudy, třeba i na celý život.

Jinak jsem rád, že ses obrátil na tuto poradnu, vypadá to, že jsi rozumný kluk, takže si z našich různorodých rad a názorů sám vybereš, co bude podle Tebe nejlepší. Určitě vám držím palce! *slunce*

carter*
hodnocení

Moc dekuji za odpoved :)

hop®

Není zač, jen říkám svůj názor! ;)

Asi jste oba ve věku, kdy ten kamarádský vztah vyhovuje vám oběma. A jak jsem psal, třeba se to časem vyvine někam dál (pak to je i s rizikem špatného konce) anebo to třeba zůstane u celoživotního vážného kamárdství. A věř mi, tím pelíškem Ti časem asi projde více různých lásek, ale kamarádi i kamarádky jsou navždy, a jsou daleko cennější!

Jen jedna epizoda z mého života: moje kamarádka, asi o 10 let mladší, slavila nějaký životní úspěch, myslím, že své dvacetiny, a nakonec po náročném večírku jsme skončili oba u mne v pelíšku, oba dost opilí a tak jak nás "PánBůh" stvořil. Vždycky jsme se měli rádi jako kámoši, a ona v tu chvíli, snad z nějaké vděčnosti za to, že jsem ji nenechal napospas v té hospodě, kde jsme se oba dostali do příslušného stavu, se mi nabídla. Vzhledem k mému fyzickému stavu - v tom věku už mi také nefungoval na povel - jsem zachránil situaci slovy "neblbni, přece si nebudeme kazit naše kamarádství nějakým blbým a trapným pokusem o sex!" Takže jsme se k sobě přitulili a krásně jsme spinkali až do rána - asi do dvou hodin odpoledne. Dodnes jsme kámoši, a dodnes na tuto situaci rádi s úsměvem vzpomínáme. A opravdu netuším, jaký by byl náš dnešní vztah, kdyby mezi námi v tu noc proběhlo něco více, než to kamarádské přitulení, možná by se nic nezměnilo, ale pravděpodobně by se vztah zhoršil.

Asi opravdu nemáš kam spěchat, nech tomu volný průběh, jestli se něco má stát, tak to přijde samo a naprosto přirozeně! :)

carter*
hodnocení

To je pravda, jestli me má opravdu ráda tak si nikoho hledat nebude a myslim že jsi se zachoval správně zajimalo by me jak by jste se spolu dokazali bavit po tom co by se stalo :) Jinač díky za odpoved :)

hop®

No, jsme už hodně dlouho fakt dobrý kamarádi (znám jí od jejích asi dvanácti let), asi bychom to nějak s nadhledem přešli, život jde dál, ale jizvičku na tom kamarádství by to asi zanechalo. Snad by to nedopadlo nějakou další nenávistí, pomluvami, i když - člověk nikdy neví... Tak se zatím měj, jdu do pelíšku, dneska sám! ;)*smich*

carter*
hodnocení

Jj, dobrou noc... ja jdu dneska taky sám jako vždycky... až teda na tu krásnou vyjímku :D :D Ne dělam si srandu

doplněno 26.07.11 02:22:

:)

carter*
hodnocení

Ješte jsem chtel přidat a zaroven se zeptat... Podle mě je to trochu dívné se holky ptát "Chceš se mnou chodit" Jednou sem to zkusim byli jsme hrozne dobří kamarádi a nakonec to skoncilo tak ze si rekneme ahoj a popovidame si. Určite mezi nami neco podstatneho umřelo, když me odmitla, protoze uz s nekým chodila... A proto si tedka myslím že ptát se tímto způsembem je podle mého názoru divné... Nejideálnější je, když si oba dva dají pusu.. no víš jak to myslim aspon se kluk neptá trapnou otázkou a případně se neztrapní... :) *pusa*

jakubdeda*

Nemusíš se ptát jestli, by chtěla s tebou chodit.Jenom ji pozvat do kina na zmrzku,ven se projít, na nějakou akci, kterou tam třeba máte ve městě.Jako kamarád a když půjde, tak je vidět,že jí nejsi protivný a chce s tebou odpoledne být.Předem si něco připrav,kam bys jí pozval příště a pozvi ji.Půjde, tak to je už rande.Nemíš spěchat!Pak jí chytnou třeba za ruku,jestli necukne, tak máš vyhráno bez ptaní.A jestli cukne ,tak to stejně nic neznamená.Možná se stydí.Ale vrhnout se na ní jen tak s pusou?Taky by mohla utéct,nebo by tě odstrčila a pak by to bylo pro tebe horší a už by s tebou třeba nešla.Když dosáhneš toho ,že stebou bude trávit volný čas,tak je vidět,že ji nejsi lhostejný.

carter*
hodnocení

To je dobrý nápad, ale nemyslel sem se na ni vrhnou... Myslel sem že to příjde samo, ale ty máš hodně dobrý nápad :) Tak zkusím třeba to kino... až bude příležitost tak ji pozvu

doplněno 26.07.11 13:18:

Ale tam je par nevýhod, když treba pak už nebude chtít nemá příležitost se z toho vyvlíct, i když se to může zdát jako dobrý nápad... no musí se vybrat něco co bude bavit hlavně ji, i třeba když si povídáme tak mám zkušenost musím poslouchat a dělat že me to hrozne zajima, i když to neni pravda...

carter*
hodnocení

A když cukne rukou a řekne třeba: co děláš?... Tak to bude dost v háji ne?

jakubdeda*

Nebude nic v háji.Řekneš"promin" a pěkně se na ní usměješ a budeš se zase bavit normálko.Bud tě potom sama chytne za ruku,nebo to musíš zkusit třeba za týden znovu.Jednou se chytne.

carter*
hodnocení

Ok, to se mi zdá jako dobrý nápad :) Děkuji za rady :)

carter*
hodnocení

A když půjdeme do kina tak ji mam chytnout kdy? Třeba při ceste zpátky nebo kdy? A mám ji tak jen zniceho nic chytnout?

hop®

Jak kdy? Třeba v 21:05:46. Nesmysl, samozřejmě! Asi sám vycítíš správnou dobu a tu nejlepší příležitost, aby to proběhlo úplně v pohodě! A ne že se zjančíš, skočíš po ní a tu ruku ji utrhneš! Musíš tu svoji ruku "nenápadně" přibližovat, a až to bude jen kousek, tak "zašmátrat", jen lehký dotek, když ruku neodtáhne tak máš velkou naději a můžeš ji za tu ruku jemně vzít. Je jedno jestli při cestě do kina nebo až po kině, to snad sám odhadneš, hlavně nebuď moc rychlý, moc hrr. Čím pomaleji se jí budeš přibližovat (teď nemluvím jen o té ruce), tím lépe odhadneš a přečteš její reakce a tím lépe se budeš moci přizpůsobit jejímu chování. Když budeš rychlý, tak zpátečku už zařadíš těžko. Když budeš rozvážný, tak vždy můžeš přibrzdit... Ale fakt, hlavně to neuspěchej!

martinaa*
26.07.11 22:04

*palec*

hop®

Martino, v tomhle věku (myslím Cartera, ne mne ;)) bývají kluci buď ještě trdla, anebo už začínají vážně uvažovat o životě. Velmi si vážím Carterových názorů a přesných dotazů i komentářů, já v jeho věku jsem byl ještě někde trošku (úplně) jinde. Proto se mu snažím radit jako jeho "zkušenější starší brácha", a snažím se radit dobře! Stejně jako Vy (nebo TY? ;)) Teď trochu odbočím od tématu, ale asi jsem od Vás nečetl jedinou reakci, která by zaváněla uštěpačností, ironií či zlobou. Prostě ženský od koní bývají ferové, trošku od rány, ale super! A toho si vážím! *palec*

Jen to dokončím, můžu pro příště poprosit o tykání? Potěšilo by mne to! *slunce*

carter*
hodnocení

ok, skusim to tak a davam dobra odpoved ;)

jakubdeda*

Přesně tak, jak popisuje hop.Budeš se s holkou bavit a třeba ji něco pěkného řekni(že jí to sluší např.) a to je ta chvíle, kdy se můžeš holky pokusit dotknout.Nebo mlč a jen se můžeš na ní culit a taky je to ta chvíle.Nebo budete sedět vedle sebe v kině a také je to ta chvíle.Nebo půjdete z kina a řekneš jí,že jsi rád ,že s tebou šla,no a ted jí chytneš za ruku,nebo jí jen tak lehce stiskneš a uvidíš co udělá.Ale jestli budeš pořád jen tady na poradně,tak jí asi pozveš ,až ti bude 15 let.Neboj, jednou je všechno poprve a podruhé už bude fajn.Uvidíš.Tohle prožívá každý poprve,nejsi vyjímka a až jednou skutečně poznáš tu pravou holku,budeš už starší,tak to budeš zase prožívat.Čau Jakub

hop®

Jakube, Carter tady na poradně není pořád, zaregistroval se kvůli tomuto dotazu, což se mi zdá velmi férové! Myslím, a věřím, že to není člověk, který by si se svojí láskou virtuálně dopisoval třeba přes facebook, on raději přemýšlí o tom, jak svoji lásku fyzicky vezme za ruku! A to se mi moc a moc líbí! A třeba i tohle může být ta pravá holka navždy - nikdy nevíš! Dneska je ta holka o "hodně" starší, ale stárnutím se věkové rozdíly snižují. Když jsem ve třiceti letech chodil s čtrnáctiletou holkou *hi* tak to byl docela rozdíl. Dneska kdybych se dal dohromady s "třicítkou" tak to nikdo neřeší...

carter*
hodnocení

Dekuji ze si to napsal :) No, ja totiz ani nemam zadny facebook, no vlastne mam, ale zruseny, uvedomil sem si ze mi to do zivota nic neda a lide tam travi hrozne moc casu... A to se mi nelibi a proto sem si to zrusil

hop®

S tím názorem na FB jsi mne potěšil! *slunce*

carter*
hodnocení

No, ja bych rad pozval ale u nas dneska cely den prselo a tak sem nemel ani prolezitost, ale zitra bych s ni mohl nekam zajit.

klusik*

To s tou pusou (vzaním za ruku atd.) je to naprostá pravda! ;)

carter*
hodnocení

Ok, takže to udělám takto: Pujdu s ní nabrusle, nekam ji pozvu, kdyz to neprijme reknu: "Alespon sem to zkusil" a když půjde... budeme se povidat atd... pokusim se ji chytit za ruku... když se to posere řeknu promin a pujde vsechno normalne.Pozvu ji zase a pokusim se o to znova...

doplněno 27.07.11 01:47:

Jo takze to upravim... nejdriv se ji reknu ze ma pekne oci... protoze a to nejsem sám si myslim že na to holky hodně slyší a budu chválit ji, ne oblečení, pak se ji jemně doklu ruky když neucukne tak ji chytnu... a kdyby neco tak zase reknu promin a zkusim priste

doplněno 27.07.11 01:48:

A pujdu na to pomalu... A tedka bych potreboval, aby mi to nekto uplacal trochu zkritizoval a upravi, aby to bylo lepší ;) :)

hop®

Jj, asi tak, pomalu, ale jistě! :)

doplněno 27.07.11 01:53:

Ještě Ti připomenu jednu moudrost: člověk má dvě uši a jedny ústa. Je to proto, aby dvakrát tolik naslouchal, než mluvil!

Je dobré holku "naťuknout" a rozpovídat, aby sama povídala o tom, co má ráda, co ji baví a pečlivě naslouchat, a občas jí podpořit. A ne jen furt povídat sám o sobě, o svých životních úspěších!

kosak*

To s těma vočima vynech. "Máš pěkné oči", to je jako kdybys ji řek, že má čistý uši. Tahle fráze se hodí tak maximálně do nějaký argentinský telenovely.

carter*
hodnocení

Ok, takže tohle vynechám :)

carter*
hodnocení

Je tu jěště jeden háček... to už vím asi měsíc, že se jí potí ruky, když se s někým drží zaruce... já s tím problém nemám, ale bude to docela problém, ne že by to vadilo mě, ale asi to bude vadit jí když se zapotí ruka... Vím to, protože když jsme jeli na bruslích asi jsme byli a drzeli jsme se vsichni zasruce tak se jí ty ruky hodně potili

kosak*

Zpocená ruka nepředstavuje problém.

Zpocená noha v místosti 2x2 metry, právě vytasená z kožený boty po celodenní tůře - to je problém! *vezen*

carter*
hodnocení

Hmm... mam se hrozne ;( Pozval sem ji do kina a rekla mi (nekolikrat) ze kdyz pujde semnou, tak to bude blbý a lidi si budou myslet, že at pozvu jeste nkoho kamose nebo kamosku... rekla mi, že se mnou nema problem, ale že to bude divny a pak že jsme kámoši. Je to na nic... reknete mi, jestli to je tak jak si myslím? Nakonec az jsme se loucili pod lampou sem se jí naposledy zeptal jestli se mnou půjde rekla to samé a az sem se otáčel tak řekla Ano... Jeste by me zajimalo, jak to myslela...

doplněno 29.07.11 22:20:

Jestli půjde semnou, nebo trvá na svém názor asi už vím jak to dopadne? Je to tak?

hop®

Ahoj Cartere,

vztah dvou lidí, když jednomu je pod 15 let a druhý tuto hranici již překročil, je trošku problematický z hlediska zákonů, ten starší by za tento vážnější vztah mohl být stíhán. Samozřejmě, že tyto vztahy byly, jsou a budou, ovšem většinou jsou před veřejností z logických důvodů utajovány. Napadlo mne, jestli se Tvoje kámoška právě kvůli tomu neobává návštěvy kina pouze s Tebou, aby ji potom kvůli tomu někdo nenapadal. Pokud jste někde venku nebo s dalšími kamarády, přece jen je váš vztah okolím brán jako kamrádství. Ovšem při návštěvě kina byste teoreticky mohli "dělat" i něco, co již běžné kamarádství přesahuje. Její slova že "to je blbý" naznačují, že se obává reakcí ostatních lidí...

Asi bych to nevzdával, zkusil bych ji příště pozvat znovu, třeba to jednou vyjde. Ale když to už nezkusíš, nevyjde to určitě! *hej*

carter*
hodnocení

Ok zkusím to, dekuji za motivaci :)

hop®

Není zač, budu držet palce! *slunce*

carter*
hodnocení

Jeste mi rikala at treba pozvu i jeji sestrenici (15) a to uz divny nebude? A navíc, já nejsem tam bohatej, abych mohl pozvat 2 baby do kina :D

hop®

Bude to méně "podezřelé" než kdybyste šli sami dva, přece jen těžko bude někdo předpokládat, že byste v kině prováděli gruppensex! ;):D

jakubdeda*

Zeptej se kamarádek a kamarádů jestli by nešli do kina,půjdete parta a nic nebude divné.Ono je možné,že její rodiče nechtějí,abyste šli jen vy dva.A nediv se jim.A ta její sestřenice přece je již starší.A je jasan,že nebudeš za všechny platit kino.To by jsi měl hodně kamarádů a hned bez přemlouvání.:)A když to ani takhle nepomůže,budeš se muset s tím smířit a pozvat ji jen na pokec někam ve dne.

carter*
hodnocení

Ok, kdybych se zeptal kamaradů a kamarádek kolik si myslíš že by nás melo jít? Myslíš treba 3 nebo neco vetsího 7? To by mohla být zábava 7 lidí :)

hop®

Pro 7 kamarádů nebo "něco většího" už kino asi nebude. Když budete sedět v jedné řadě, tak se spolu moc nepobavíte. A pokud ano, nebudete mít nic z filmu a jsou to vyhozené peníze...*stop*

carter*
hodnocení

No to je pravda... tak treba 4 nebo 5?

hop®

Cartere, co na to odpovědět? Ty sám bys byl v kině nejraději ve dvou. Každý další je "navíc". ;)

A má-li být legrace ve větší partě, určitě bych místo kina zvolil jinou akci.

kosak*

Cartere, ty seš nějakej puntičkář koukám :). Všechno musí bejt do detailu vymyšlený a schválený internetovou poradnou.

Pokud bys měl na to žaludek a nesvazovaly tě pravidla morálky, můžeš zkusit jednat nečestně. Pozvat partu na film s tím že vy dva půjdete na konec na jiný film v jiném sále. A samozřejmě to zjistíš až těsně před začátkem filmu. No a pak už nezbejvá než rozhodit ruce a říct *nevi* "..jsem to ale popleta.." .

hop®

Kosak: Jo, a ta Carterova kamarádka popadne dva odlišné lístky a svojí sestřenici a všechno bude špatně... *smich*

carter*
hodnocení

Tak to by me zabilo :D

kosak*

Samozřejmě že by se musel nějak pojistit. Třeba tak, aby v tom druhým sále vysílali něco od Zdeňka Trošky. *blee*

Hope já chci tričko. Dej mi bod, už mě nebaví chodit dopůl těla.

hop®

Kosáku, rád Ti dám bod, až napíšeš něco, co Carterovi pomůže! :-P Ale zatím trénuj atletickou postavu! *smich*

A kdyby v kině dávali něco od Trošky, tak popadnu Cartera a půjdem tam sami! *haha*

carter*
hodnocení

No ti víš, že jo :D :D Neco co by mi pomohlo... to je trochu uz asi pozde... Budu to zkouset este nevi, ale myslim si ze o me to Devce estoji... :(

kosak*

hele cartere, ale i kdyby to nakonec nevyšlo, tak to musíš brát sportovně.

a jedna zásadní otázka k zamyšlení : vážně bych chtěl prožít život s někým, kdo o mě nestojí?

carter*
hodnocení

Dobra otazka... nechtel bych.. :) Zajimave hodne holek mi pise jestli nepujdu ven, ale zrovna ta, ktera se mi hrozne libi, o me nestoji... :( Nejspíš

jakubdeda*

Jestli nestojí o tebe,tak ji ukaž záda a vyjdi si s jinou.Celé prázdniny budeš jen přemýšlet,jak ji ulovit a pak ti dá stejně kopačky.Třeba když jí moc ukazuješ jak o ní stojíš,tak ona zrovna bude dělat opak.Když půjdeš s jinou,tak aspon uvidíš její reakci.Když jí to bude šumák,tak o tebe nestojí a nebudeš ztrácet čas s jejím získáním a prožiješ prázdniny s jinou,nebo jinak.

carter*
hodnocení

Ziju ve velkomeste... neni to ani na mape a kino tady mame jen s jednim salem :)

carter*
hodnocení

Pratele vsem VÁM moc dekuji za pomoc... Ta holka me ma za kamose, s kterym se odreaguje, uzije zabvy... a pak se mu bude dál smát... Hodne dlouho sem nad tim premyslel a bylo mi hrozne... dostal sem se z toho... a myslim, že se na holky vykašlu... dam si aspon 3 roky prestavku... necham to osudu... Hodne holek sem me pta jestli bych nesel ven na zmrzku a pak tam jsou este detaili co z toho delaji to, že me zvou na rande.. tahle me ma rada moc me ma rada... jako kamarada.Snazi se vyhybat chvili kdy jsme spolu sami a to jako, že hodne... A projistotu mi to dava i najevo. Myslim, že mi víc vyhovuje být "Single" občas zaflirtovat... Neni to spatne vedet, že hodne holek se mnou chce jít... Prote budu cekat na tu pravou... Na závěr bych chtel moc poděkovat všem, kteří si udelali čas a poradili mi... Vím, že jsme některé zklamal :( Omlouvám se... Nakonec bych chtel zvlášte podekovat uživatelům: Hop(ik) :) ,Jakubdeda a kosak < Dekuji za pomoc vsem, prozatím se loučím.. hodne sem se toho odvas naucil a az budu zase potrebovat poradit.. nebudu váhat a prijdu sem do poradny... Carter is Single... zatim AHOOOJ :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]