Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aukro odstavený účet? Proč?

Od: tigrine* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

je tu nějaká dobrá duše, která by poradila, jak jinak kontaktovat aukro tým?Psala jsem již 3 emaily, na aukro fórum mne to nepustí.Odstavili mi účet a já stále nevím z jakého důvodu...Neporušila jsem žádné z pravidel, poplatky zaplaceny - viz. můj poslední příspěvek. poradte.cz/... Aukro asi nemá tel, že? :) Nevím, jak jinak je kontaktovat... Děkuji za odpověď, Eva

doplněno 11.08.11 11:30:

poradte.cz/...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fainovka*
hodnocení

0x

Jinak než e-mailem to nepůjde - prostě čekat :(

Ale je to zvláštní - kvůli poplatkům mě například zablokovali, ale nepustilo mě to k vystavení nových aukcí, na fórum psát přísvěvky se dalo.

Prohlédněte si pořádně zprávu, kterou vám oznámili blokaci - já tam důvod měla. Nebo třeba odkaz na porušení některého bodu smluvních podmínek?

tigrine*
hodnocení

Díky za odpověď.Já právě nedostala ani žádnou zprávu, že mi jako účet odstavují... Což vážně nechápu... Na odpověď z aukra už čekám týden a stále žádná reakce... :(

mell*
hodnocení

0x

Psala si sem? aukro.cz/... Mají 72 hod na odpověď, ale musíš napsat z mailu, který máš na Aukru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]