Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak oslovit holku?

Od: sonicus* odpovědí: 7 změna:

Zdravím vás všechny, poraďte mi prosím nějaký fígl jak mám oslovit holku, třeba na diskotéce nebo v baru? Jediné k čemu se vždycky dostanu je čau, jak se máš?co děláš? Potom se mi rozbuší srdce, jsem šíleně nervozní, sevře se mi žaludek, já mlčím a jen tupě koukám..díky :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

narvy si peněženku penězma a pokud přijme pozvání na drink, pak si s ní povídej o čemkoliv,ale pokud možno, tak inteligentně a jestli jí chceš sbalit, tak jí příště pozvi do kina, nebo na výlet.

technikjirik*
hodnocení

0x

Tak pokud se dostaš přes pozdrav, pak je to dobrý. Není od věci ženě pochválit cokoliv co je na ní k vidění. Nejlíp zabírá když pochválíš to s čím si dala nejvíc práce. Něktreé ženy si zakládají na účesu jiné na make-up, další třeba na špercích či botech. Po pochvale musí následovat tvůj názor proč se ti to nai líbí, to znamená, že ji sdělíš že si myslíš, že jiné ženě by toento šperk, či účes rozhodně neslušel tolik jako jí a že jí to dělá výjímečnější... Ona se pak rozpovídá sama. 6eny jsou všeobecně málo sebevědomé a zvláště v pubertě, to je jejich slabina, přes kterou se dá dostat do jejího srdíčka, když navodíš u ní dojem, že jsi její obdivovatel a zároveň ochránce a že ti může se vším svěřit.

chrest*
hodnocení

0x

Záleží, jak u které ženské. Já si třeba snažím vybírat takové, které jsou už od pohledu pohodářky. Nemám rád nafintěné diskotékové barbíny. Podle mě je taky důležitý předchozí oční kontakt. Pokud si tě už všimla a sama se na tebe občas podívá a usměje, tak máš vyhrané a pak už stačí to jenom nepos*at :). Třeba teď se s ní možeš bavit o tom, co dělá o prázdninách, zeptej se jí z kama je, tím třeba zjistíš, že máte společné známé, zeptej se jí jestli má brigádu. Neboj ona bude taky nervózní :) Mně se taky párkrát stalo, že jsem byl nervózní, to je normální, ale osvědčilo se mně, když jsem to té holce řekl :) Normálně jí na rovinu řekni, že třeba nejsi zvyklý nějak moc balit holky, ale ona ti za tu nervozitu stojí, tak ať si toho váží :) Když se tomu ty sám zasměješ, tak myslím, že atmosféru příjemně uvolníš. Mně se taky osvědčilo dávat jim třeba hádanky a různé takové věci :) To taky ale záleží, jak u které. Líbí se mně třeba toto poradte.cz/... to plánuju v nejbližší době vyzkoušet. Když tu mrkev budeš mět napsanou na lístku a ona ju fakt řekne, tak bude překvapená :) Ale říkám, to všechno se odvíjí od toho jaká, to je ženská a kolik jí je. Předpokládám, že ty chceš balit holky tak kolem 16-20 let.

wazi*
hodnocení

0x
"Pekny vecer krasna slecno, muzete mi prosim poradit - totiz ztratil sem se a potreboval bych poradit kudyma vede cesta do Vaseho srdce?" :) No a potom se ptat co ji bavi, co ten den delala, co posloucha za hudbu a tak. Mezitim je treba obcas neco pochvalit, jako ze se krasne smeje, ze ma sympatickej hlas, hezky voni a tak. Je blbost ji chvalit za to jak je krasne depilovana nebo ze se fakt dobre namalovala :) Proste vyzkouset par temat a sledovat na ktery se chytne.
olaf71*

být holka, tak Ti tu cestu ukážu.vedla by rovnou do ...

wazi*
Podle ty reakce vypadas na holku s PMS.
martinaa*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]