Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poruseni dohody o nákupu prodeji

Od: mikro odpovědí: 4 změna:

dobrý den, mám problém jako kupujici sem si objednal vec pres inzerát, kontaktoval prodejce. domluvili sme se na nakupuéprodeji ... dokonce mi poslal fotky na mail... ( doukoupil sem si prislusenstvi) a najednou prodejce prestal reagovat-lze vec nejak vymahat? nebo pravne je to osetrene? (protoze me to dost mrzi ze uz sem do toho investoval, a ted z toho nic nebude.. neomluvil se, nic... (ze by vec ztratil... proste nereaguje -(ale jen na me tel. cilo kdyz sem mu volal z jineho cisla tak reagoval smskou,,,) jak postupovat?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

0x

To same se tu nedavno resilo v souvislosti s nedodanim zbozi z e-shopu.

Panovala vetsinova shoda na tom, ze pravni vymahatelnost "objednane" veci je prakticky nulova...

mikro
hodnocení

aha muzete mi zde prosnim poslat link na vlanko at tu nerozebirame 2x neco co tu jiz bylo ... nerad bych obtezoval .. ale rad bych si to procetl

k2

Tady:

poradte.cz/...

neni to teda ten samy pripad jako ten Vas, ale pointa je dost podobna...

buss
hodnocení

0x

A jak to z něj vyrazíte, stojí to za to jít k soudu pokud to má tu hodnotu? Otázka i kde to inzeroval, u Aukra by šlo si postěžovat, zadat minusy ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]