Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,před čtyřmy dny jsem chytla průjem a dnes ráno měl načervenalou barvu.Začalo to silnými bolestmi hlavy a když jsem se probudila měla jsem průjem.K doktorovi se mi stím moc nechce,ale je možné aby to byl krvavý průjem?
Možné je všechno, nemalovala byh hned čerta na zeď, ale pokud se snažíte nějak podomácku průjem překonat (např. čajovo-rohlíkovou dietou, živočišným uhlím, endiaronem apod.) a stále vás ani po čtyřech dnech neopouští, tak bych k tomu lékaři šla. Průjem je mrcha, nezdá se, ale velice oslabuje organismus, vysiluje, dehydruje - to ani nepoznáte, ale tělo ano. Já bych k tomu lékaři teda rozhodně šla...
Běžte k lékaři. Syn měl před lety něco podobného, byl to kampylobakter. Neříkám, že ho máte i vy, takto se projevuje třeba i salmonelóza a další střevní infekce. Léčí se antibiotiky, je potřeba držet dietu až do vyléčení. Pak se chodí ještě několikrát na kontrolní výtěry. Protože se jedná o infekční onemocnění, lékař to hlásí na hygienickou stanici.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.