Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krvavý průjem?

Od: aneta* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,před čtyřmy dny jsem chytla průjem a dnes ráno měl načervenalou barvu.Začalo to silnými bolestmi hlavy a když jsem se probudila měla jsem průjem.K doktorovi se mi stím moc nechce,ale je možné aby to byl krvavý průjem?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ivosekpole
hodnocení

0x

možná e coli

pu®
hodnocení

0x

Možné je všechno, nemalovala byh hned čerta na zeď, ale pokud se snažíte nějak podomácku průjem překonat (např. čajovo-rohlíkovou dietou, živočišným uhlím, endiaronem apod.) a stále vás ani po čtyřech dnech neopouští, tak bych k tomu lékaři šla. Průjem je mrcha, nezdá se, ale velice oslabuje organismus, vysiluje, dehydruje - to ani nepoznáte, ale tělo ano. Já bych k tomu lékaři teda rozhodně šla... *mala*

eulalie*
hodnocení

0x

A jak chcete takto na dálku zjistit diagnózu? Myslíte si, že jsou tady jasnovidci, kteří z toho, co jste napsala, uhádnou, co vám vlastně je? Jako z kávové sedliny? Zajděte si k lékaři a budete mít jistotu.

remember
hodnocení

0x

Běžte k lékaři. Syn měl před lety něco podobného, byl to kampylobakter. Neříkám, že ho máte i vy, takto se projevuje třeba i salmonelóza a další střevní infekce. Léčí se antibiotiky, je potřeba držet dietu až do vyléčení. Pak se chodí ještě několikrát na kontrolní výtěry. Protože se jedná o infekční onemocnění, lékař to hlásí na hygienickou stanici.

martinaa*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]