Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,včera jsem mela hrozný průjem,šla mi krev z konečníku/jasně červená/Myslela jsem že to je tím hrozným průjmem a ráno to přejde ale ještě teď mám trochu krve na toaletáku.Krev je jasně červená co to může být?
Muze se jednat i o salmonelu a podobne veci.takze bude lepe,kdyz si skocite na vyter a udelaji vam rozbor.sAmozrejme ,ze krev muze byt z duvodu poraneni konecniku,jinak salmonela drazdi sliznice vsude,takze pak ta primesy krve.nemyslete vubec na nejhorsi.Kupte si zatim smectu a delejte dle navodu,dnes se stejne salmonela leci smectou,driv davaly antibiotika.neodpustim si popsat otresny zazitek,kdyz syn 2 roky dostal salmonelu a chudak musel v aute sedet na nocniku,jinak to neslo resit.dojeli jsme do nem.,od kud nas vyprovodili jen s receptem na smectu a my museli jet 60 km do marketu pro leky,byla sobota.Asi si umite predstavit,kdyz jsme z dalnice vjeli rovnou na parkoviste a nocnik uz nebylo kam vylivat a syn stale konal potrebu.tak to je vysledek dnesni doby.Tak at jste brzy v poradku .
Proboha, nestrašte ji! Pokud je krev jasně červená, poranění vzniklo zřejmě v důsledku průjmu a mělo by se to rychle vyhojit (tmavě červená krev značí problém hlouběji ve střevech, např. nádor nebo vřed). Pokud doma máte, polečte se Faktu (čípky nebo mastička), mělo by se to zhojit. Ale pokud se to bude opakovat, šup k lékaři!
Tohle je jasný příklad jak přijít o život pouhým vykrvácením.Když se říznem do prstu,zaměstnáme celou rodinu a je to banalita.Toto je případ kdy je NUTNÉ jít hned k lékaři.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.