Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dluhy a jak na ně

Od: metallica* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

prosím o radu zda někdo z Vás nezná nějaké internetové stránky ohledně zadluženosti a jak se toho co nejdřív zbavit a také hledám stránky či nějaké doporučení na někoho kdo se zadlužeností zabývá...včera jsem někde na netu četla článek, že existují nějací finanční poradci zdarma ale bohužel tu stránku už nemůžu najít...spíš se mi hlavně jedná o ty finanční poradce.Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
remember

Proboha Bruno, jen to ne! Tyto stránky provozuje jistý Aleš Slabý. Dejte ho do vyhledavače *zed*

mike32*
hodnocení

2x

Dobrý den,

Pokud Vaše dluhy už vůbec nezvládate a hrozí Vám exekuce apod., tak jediné nejlepší a zákonné řešení je vyhlásit OSOBNÍ BANKROT. ( osobni-bankroty.cz/... )

metallica*
hodnocení

Děkuji ale tak hrozné to ještě není jen jich je víc a přestávám to zvládat platit tak hledám každou informaci...díky

mike32*

Pokud jste schopna své dluhy hradit v termínu a bez dalšího zadlužování se...pak ok...

wajda7*

Konsolidace půjčkek... Sníží vám splátky, bude se vám lépe dýchat... Berte jen v bankách, žádné nebankovní instituce...

mike32*

Já osobně jsem konsolidací u Ge money a pak další konsolidací u Raifky ... akorát tak oddálil o pár měsícu osobní bankrot.

Tak nevím jestli nějaká konsolidace na 10 let vyjde lépe, než bankrot na 5 let?!

lidka*
hodnocení

2x

Není to dlouho, co jsem vkládala tento odkaz. Není to ono? Obecně prospěšná společnost, která vykonává bezplatně poradenskou činnost za podpory bank v ČR: financnitisen.cz/...

doplněno 08.06.11 11:20:

Pro případ ještě vložím i odkaz na další bezplatnou poradnu: poradte.cz/...*klik*

lm®
hodnocení

0x

Pokud máte všechny půčky u jedné banky ,můžete požádat o tzv.sloučení půjček.(Nevímjestli by to šlo,když by nějaká půjčka byla odjinud,jestli by si to mezi sebou přefinancovali)

Sice se Vám to prodraží,ale můžete splácet menší částk,upo delší období než jste si původně dojednali.Jak píšu,v konečném důsledku z finančního hlediska je to prodělečné ,ale vyhnete se exekuci a pokud budete už normálně splácet tak i problémům kolem toho.Každá banka uvítá jakoukoli snahu problém řešit.

amp
hodnocení

0x

Existují občanské poradny pro zadlužené. Mylsím že je podporuje nějakéministerstvo, stačí je vyggoglovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]