Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o radu zda někdo z Vás nezná nějaké internetové stránky ohledně zadluženosti a jak se toho co nejdřív zbavit a také hledám stránky či nějaké doporučení na někoho kdo se zadlužeností zabývá...včera jsem někde na netu četla článek, že existují nějací finanční poradci zdarma ale bohužel tu stránku už nemůžu najít...spíš se mi hlavně jedná o ty finanční poradce.Děkuji
Dobrý den,
Pokud Vaše dluhy už vůbec nezvládate a hrozí Vám exekuce apod., tak jediné nejlepší a zákonné řešení je vyhlásit OSOBNÍ BANKROT. ( osobni-bankroty.cz/... )
Děkuji ale tak hrozné to ještě není jen jich je víc a přestávám to zvládat platit tak hledám každou informaci...díky
Konsolidace půjčkek... Sníží vám splátky, bude se vám lépe dýchat... Berte jen v bankách, žádné nebankovní instituce...
Není to dlouho, co jsem vkládala tento odkaz. Není to ono? Obecně prospěšná společnost, která vykonává bezplatně poradenskou činnost za podpory bank v ČR: financnitisen.cz/...
doplněno 08.06.11 11:20:Pro případ ještě vložím i odkaz na další bezplatnou poradnu: poradte.cz/...
Pokud máte všechny půčky u jedné banky ,můžete požádat o tzv.sloučení půjček.(Nevímjestli by to šlo,když by nějaká půjčka byla odjinud,jestli by si to mezi sebou přefinancovali)
Sice se Vám to prodraží,ale můžete splácet menší částk,upo delší období než jste si původně dojednali.Jak píšu,v konečném důsledku z finančního hlediska je to prodělečné ,ale vyhnete se exekuci a pokud budete už normálně splácet tak i problémům kolem toho.Každá banka uvítá jakoukoli snahu problém řešit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.