Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alkohol pred 18

Od: terraza* odpovědí: 9 změna:

Za 3 dny mi nude 18. Kdyz me dnesk vecer chyti policajti, budou brat ohled to, že 18 ještě nemám nebo nad tím mavnou rukou?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Záleží na tom, na koho narazíš. Taky můžeš způsobit dost nepříjemné problémy tomu, kdo Ti alkohol prodá. Nebylo by lepší těch pár dní počkat?

terraza*
hodnocení

Já vím, taky záleži na policajtech, jeslti to budou brat že to oslavuju - jo počkala bych - ale zase budu celý týden pryč a chtělqa jsem to oslavit přes ty velikonoce .. Akorát teda ty zátahy :-

krkovicka*
hodnocení

0x
Proč se ptáš,když stejně si to uděláš podle svého?Naštěstí si trefila na mě.Po mě chtěli občanku v 23h.Před sebou kofolu,nepila jsem,ale seděla jsem v baru,kde byl přístup až od 18let.Podívali se na občanku a řekli mi ať odejdu a klidně ať příjdu až po půlnoci.Takže ano,je jasný,že i hodinu do svých 18ti let tě pokárají.
doplněno 23.04.11 18:32: Mimochodem,kdyby se nikdo neřídil předpisy a pravidly byl by na světě chaos.
doplněno 23.04.11 18:38: Taky bych chtěla vidět toho pingla,který ti naleje.Riskovat 15.000 pokutu a správní řízení.Co by tam řekl?Že si měla chlastat až za 3dny a on ti stejně nalil,protože si slavila dřív?
terraza*
hodnocení

PO me nikde obcanku nechteji ;) možna je to tim ze NEVYPADAM jak 12 lety fakan ;) proto mi mozna nalijou .. ;))

krkovicka*
Jak říkám,zařiď se podle toho jak chceš a doufej,že ti to zase výjde :-P
krkovicka*
Ještě nikdy jsem neviděla ve zprávách,že když udělají zátah na podnapilé mladistvé tak nikoho nechytnou.Bude ti brzo 18let,chovej se tedy jako rozumný dospělý člověk...
amadeus*

Vyjadřuješ se, jako ještě mladší fakan, třeba by tě mohli poznat podle toho. Jsou místa, kde bez problémů nalévají i 15ti letým dětem. I já chodil na pivo už v 16ti, tak co? Problém z toho má vždy jen personál onoho restauračního zařízení, tak co řešit?

buss
hodnocení

0x

To se musíš zeptat konkrétního policistu až tě chytne, jak to kdo má vědět co on udělá. 18 let máš po půlnoci data narození, tedy následující den. A proč by mával rukou, má čárku.

drich*
hodnocení

0x

Doporučuji přečíst si toto vlákno:

poradte.cz/...

je ještě teplé =)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]