Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak najit otce?

Od: martinaa* odpovědí: 5 změna:

Pekny den, lze nejak dohledat biologickeho otce, kdyz znam pouze jeho jmeno? Netouzim ho kontaktovat, jen bych chteka vedet, jak vypada, pripadne kolik mame s brachou sourozencu. Vim, ze existuji nejake agentury nebo tak, ale penez nazbyt opravdu nemam. Je nejaka jina moznost?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den, doporučovala bych televizní pořad "Pošta pro tebe." Lidi opravdu dokáží najít. Ale pak byste pravděpodobně musela jít do telev. pořadu a s otcem se setkat. Sama jsem jim poslala prosbu, že bych se ráda sešla se svým strýcem, o kterém vím velice málo. Moje matka ho neměla ráda a tak kontakty byly řídké. Nevím, zda dosud žije a kde. Chtěla jsem, aby mi ho našli, že se s ním pak setkám v soukromí, bez účasti televize. Ale odmítli, že to prý nejde, hledání bývá velice složité a tak k tomu za to požadují za to televizní vystoupení. Tak se sejděte v televizi. Ostatně - vaše jedna věta je divná. Jak chcete zjistit, kolik máte sourozenců, když ho netoužíte kontaktovat? Kdo jiný by Vám toto řekl? Tak Vám držím palce a třeba Vás v Poště pro tebe někdy uvidím. Adresa je: postaprotebe@ceskatelevize.cz. Marcela.

martinaa*
hodnocení

Kdyz otec zjistil, ze misto vytouzeneho syna se ma narodit dcera, tak se me zrekl a odmital se o me starat, nacez ho mama vyhodila. Ze ji varovali vsichni predem, uz je jen perlicka. Vsechny jeho fotky a tak vyhodila, pouze si nechala snubni prsten s jeho jmenem. Netouzim si s nim povidat, to, co udelal, se neda omluvit nicim. Jen bych chtela zjistit, jak moc se mu fyzicky podobam...

Mamka ma mozna nejake kuse informace od jeho sestry, ktera byla dalsi pricinou rozpadu vztahu, pry ma dva syny nebo tak.

hodnocení

0x

už jsme tu řešili hledání mnoha osob, stačí si vyhledat heslo jak najdu nebo hledám a pod.

ovšem na to třeba opravdu více informací... pokud budete chtít pomoci, můžete dát více informací i cestou vnitřní pošty...

zkuste třeba poradte.cz/...

doplněno 18.04.11 13:03:

opravdu se bráníte dát sem více informací, já už vidím ve Vašich údajích minimálně dvě cesty, jak ho najít...

z vody se vařit nedá...

lidka*
hodnocení

0x

Martino, máte otce zapsaného v rodném listě? Potom už by to bylo snazší. Zkuste se domluvit na matrice, ať poradí. Pokud se jedná o osobu blízkou, tak by mohli pomoci. Jenom si nejsem jistá, zda s tím nemusí ta dotyčná osoba souhlasit. A to vy vlastně nechcete, že?

martinaa*
hodnocení

V rodnem liste je nyni tata, ktery me adoptovat:) Zkousela jsem facebook a podobne, zda tam neni, ale nic. Jen bych hctela vedet, zda jsem mu tak podobna, jak obcas mama rika.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]