Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám sestru

Od: vetra* odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer

jmenuji se Zuzana Větrovcová za svobodna Röderová

malou prosbu mám - hledám svojí nevlastní sestru , kterou jsem viděla naposledy když mě bylo cca 8 let ( jsem ročník 1956). Moje sestra se jmenuje Renata Španerová a v letech 60-tých letech bydlela v Olomouci pak již nemám o ní žádné zprávy neboť náš společný tatínek Ervín Röder - zemřel v roce 1967 byl rozený Brňák z Králova Pole. Za malou zprávičku bych byla vděčná.

S pozdravem Zuzana Větrovcová

Božanovská 1349/29

19300 Praha 9 mobil : 603 445 134 email : vetraz@seznam.cz

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co se zkusit přeba podívat na Spolužáky a pohledat podle navštěvovaných škol?

www.spoluzaci.cz

lidka*
hodnocení

0x

Dobrý den Zuzanko! Zkuste poslat email na ohlašovnu v Olomouci a uveďte tam veškerá data, která znáte. I když by se přestěhovala a nebo provdala, mohli by tam najít nějaký zápis. Hodně štěstí při hledání! :)

doplněno 30.05.09 15:10:

E-podatelna: podatelna@mmol.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]