Nejste přihlášen/a.
Zavolal jsem na obec, dal jsem jim na sebe kontakt na mobil ze chci u nich pracovat na verejnych pracech na obci.Kdyz oni takove misto vytvori na zaklade dotace z pracaku, tak bude ta obec volat na pracak ze chci u nich pracovat?Dal jsem jim jen kontakt cislo na mobil na me.
Greme, nezlobte se, ale Vy jste prostě zoufalec... jeden dotaz položíte i po spoustě odpovědí poněkolikáté... proč Vám nestačí, co Vám už lidi na poradně řekli? Nerozuměl jste tomu? Proč se potřetí ptáte, jestli bude obec volat na pracák?
Pokud něčemu v odpovědi nerozumíte, je lepší napsat to rovnou pod tu odpověď a ne zakládat novou stejnou otázku. Lidi, kteří Vám chtěli poradit, už to udělali a poněkolikáté se nebudou k tomu znovu vyjadřovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.