Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká zkouška na vyučování AJ v 5. ročníku

Od: mangomango* odpovědí: 5 změna:

Dobré ráno, potřebovala bych zjistit, jakou zkoušku (státní, či jnou..) musím mít, abych mohla učit angličtinu v 5. třídě.

Mám maturitu z AJ, to ale nestačí...

Kde bych iformace mohla popřípadě hledat..?
Moc děkuji za odpovědi :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Na většině pedagogických fakult vám dají podrobné informace...bohužel k výuce angličtiny musíte mít "Doplňující didaktické studium anglického jazyka"...maturita vám z 99% nebude stačit

Požadavky k přijtetí do kurzu jsou: 1) absolvování magisterského studijního programu v oblasti pedagogických věd 2) předpokládaná znalost anglického jazyka na úrovni C1 (není nutné mít zkoušku C1)

doplněno 04.03.14 09:13:

učit ajínu můžete na soukromých jazykovkách (mimo školství)...záleží jestli vás přijmou, takže by bylo dobré mít státnici v úrovni C1

podobný dotaz poradte.cz/...

doplněno 04.03.14 09:21:

zkuste školský úřad nebo se zeptejte ředitelky ZŠ...podle mě byste musela mít VŠ pedag. směru + zmíněné doplňující studium

mangomango*
hodnocení

Učím v MŠ a ředitelka má požadavek, abych si udělala takovou zkoušku, se ksterou budu moct učit AJ (v případě že angličtinářka na ZŠ onemocní)

mangomango*
hodnocení

Ředitelka mi řekla at si to vyhledam...
Néé já na vysokou nechcii :(

jancak

zavolejte na školský úřad...informace které jsem vám napsala jsou z pedagogické fakulty UPOL

mangomango*
hodnocení

Moc děkuju za informace ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]