Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je lepší zdrav. lyceum nebo gympl?

Od: kasenka* odpovědí: 8 změna:

Ahoj :D chtěla bych se vás zeptat jestli je lepší zdravotnické lyceum nebo gympl. Já bych po střední škole chtěla jít na zubní lékařství ( fakulta na 6 let ) a proto nevím co je lepší. Proto vás prosím jestli by jste mi poradili. :D
Předem vám moc děkuju za odpověď :D

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

poradte.cz/...

doplněno 03.03.14 16:23:

A pokračuj ve staré otázce!

jancak

jsi "dzolik" co pokládala stejnou otázku?

dzolik*
03.03.14 18:43
Neni :D

dzolik*
hodnocení

2x
Mám ten samý problém :) a vybrala nebo spíš chci na zdrav.lyceum , protože jsem tam koukla na předměty a ták a prostě se mi to líbí :)) ále má to pro i proti nó :)) gymnázium bude asi lepší .. Ále já osobně bojím zdrav.lyceum :) ikdyž jsem byla na DOD ták tam jsem si povídala s jednou holčinou a ta sama říkala , že chce na zubní lékařství :)) ále ják říká naše poradkyně vše má plusy a mínusy a je na naś ,co si výběrem ;))
kasenka*
hodnocení

Děkuju :D a pošleš mi odkaz na jakou stránku jsi se koukala na předměty zdrav. lycea? :D

jancak

mrkni do vnitřní pošty

kasenka*
hodnocení

Ahoj můžu se zeptat kam jdeš na zdrav. lyceum? :D

saanfu*
hodnocení

0x

Ahoj :) před pár lety jsem tuhle otázku taky řešila. Jsem na zdrav.lyceu na 5.května. Jako každá škola i zde to má své výhody a nevýhody. Dnes bych ti poradila asi takto...jestli si seš jistá,že chceš dělat ve zdravotnictví,běž na lyceum,pokud ne,běž na gympl...ale upozorním tě,to že budeš na zdrávce ti nezaručí,že se na zubní lék. dostaneš bez problémů,musíš se hlavně učit,hledat informace mimo školu,dobře se připravit na příjmačky...ale to je na každé škole,nikde tě nepřipraví na Vš bez toho,abys pro to něco musela udělat :)
Jak jsem již psala,já na lyceu jsem a neměnila bych...škola mě baví,máš možnost naučit se spoustu zajímavých věcí. Ale je pravda,že to tu poněkud změnilo můj názor na budoucí povolání. Šla jsem na školu s tím,že budu pokračovat na medicínu. Za ty roky jsem si ujasnila,že medicína nebude to pravé pro mě a hodlám dále pokračovat na sestru,pak se uvidí,co dál :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]