Nejste přihlášen/a.
Mohli byste mi poradit, jak si dokončit v mém věku maturitu je mi 53 let a jsem vyučená prodavačka potravinářského zboží a chtěla bych si dálkově dokončit maturitu jak to mám udělat poradíte mi .Děkuji
Nejlépe si podat přihlášku na soukromou střední školu s tříletým oborem Podnikání. Pak už jen vydržet. A nebojte, jsou tam i žáci Vašeho věku
Nepíšete, odkud jste. Najděte si maturitní nádstabu pro vyučené (jsou různé obory) většinou na 3 roky, dálkovou či večerní formu. Nejsem si jistá, ale možná někde dřív bývaly i dvouleté. Většinou toto nabízejí soukromé školy, sem tam i státní. Nabídku studia ví na úřadu práce či na školském úřadě. Můžete zkusit též pohledat na portal.mpsv.cz/...
Zdroj: poradte.cz/...nebo www.stredniskoly.cz/obory/?dochazka%5B%5D=2
Zdroj: poradte.cz/...
a z věku si nic nedělejte, na doplnění maturity chodí všechny věkové kategorie
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.