Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dálkově na školu

Od: davidn* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám dotaz, chtěl bych jít někam na střední školu le dálkově a na internetu jsem našel jenom podnikání a veřejná činnost. A tak bych se rád zeptal zda existují i školy dálkově jako je například nějaká technická a nebo jiná? Moc Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

0x
Techniku asi dalkove nenajdes, ale informacni technologie tam treba jsou...
www.stredniskoly.cz/obory/?dochazka%5B%5D=2
doplněno 28.12.13 16:16: To, ze se IT spatne uci samoukum je blbost. Cele IT se tak rychle vyviji, ze je postavene na samostudiu...

tady se líp vyhledává, máš tam víc typů zaškrtávání: portal.mpsv.cz/...

IT jsou dálkově téměř vůbec, protože se hůře učí samoukům

hm...tak nevím, jak se člověk naučí sám programovací jazyky, sítě (základy, ne pokračování) atd...vyjímky se sice najdou, ale podle mě je samostudium výpočetky naročnější než třeba dálkově podnikání apod... a pak když člověk není hodně dobrý neprosadí se

doplněno 28.12.13 18:13:

to je jak samostudium matematiky...někdo chápe hned a někdo potřebuje výklad

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]