Nejste přihlášen/a.
Dobry den, zitra si potřebuju z urcitych duvodu privodit nevolnost/zvracení...nevítě někdo prosím jak si jí přivodit, ale účinně?
děkuji.
no nazdar. Vojenský způsob jak skončit na marodce a vyhnout se manévrům byl dát si hlt benzínu. Ale to ti bude blbě ale opravdu hodně. To je snad lepší do té školy jít. Anebo je tu jiná možnost, prý pomáhá sníst kousek školní křídy. Můj brácha to zkusil, skutečně se mu udělalo blbě, u doktorky se nepřiznal, simuloval ještě víc, doktorka ho poslala do nemocnice a tam mu vyoperovali slepé střevo.
Jděte raději do té školy. :D
Já vím,že se to tu jmenuje ...poradna pro jakoukoli otázku...ale zrovna v rubrice škola radit jak se vlastně poškodit na zdraví,mě to nepřipadá jako vhodné...Nu,možná se pletu...
doplněno 01.03.12 21:39: A ješte tohle,možnost konverzace v cizím jazyce...Jsou lidi,že za tu možnost i platí.Tak tohle by pro mě s nudou nemělo nic společného,naopak.
Jedeme (už po 2) se školou na nezáživnou exkurzi k naší německé sesterské třídě ...a nehodlám se někde nudit do 4 hodin...
Tak myslím, že lepší exkurze, než se učit Co budeš dělat v práci, kde se budeš nudit třeba do šesti a třeba i o víkendu, to se raději ptát nebudu.
Poslední dobou mě fascinuje, jak se dnešní děti nehodlají učit, nehodlají se nudit na exkurzích a vůbec nehodlají nic dělat:D
Není to odpověď, kterou chcete slyšet.
Nejde tak o nezáživnou návštěvu. Jde o německou konverzaci? Pletu se? Celý den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.