Nejste přihlášen/a.
Dobrý dem chci se zeptat dá se nějakým způsobem vyvolat nevolnost či zvracení? Popřípadně jiná nemoc(teplota,kašel,bolest hlavy)?
Děkuji
Páni, tady se někomu nechce do školy . Já jsem jednou za mlada snědla rychle balíček mražených švestek - do rána jsem měla angínu. Ale nevím, jestli to stálo za to, s věkem člověk změní názor. Jedna pětka je určitě lepší, než užívání antibiotik
Pjpj: ty mražené švestky: kdysi zamlada mě honila mlsná, koupila jsem si jich sáček a všechny s je na posezení snědla. Jenže pak následovaly 2 hodiny autoškoly. A pan instruktor vybral k učení tehdy okresní velké město. Začalo to nevinně, žbluňkalo to v břiše, kručelo, já se styděla to říct. Pak přišly křeče, na čele pot. Nakonec jsem to nevydržela: Pojedeme z města ven, musím na záchod! Starší a velice slušný instruktor byl asi, chudák, zvyklý, na různé situace, tak poslechl. Za městem do křoví a bylo mi úplně jedno, že se instruktor i má spolužačka /jezdily jsme ve dvou/ nahlas chechtají.
A od té doby a je to už skoro 40 let, jsem si už nikdy mražené švestky nedala. Přešla mě na ně chuť. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.