Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěla bych poprosit o radu. Chodím do 9.třídy,ve které máme jednu namyšlenou "šprtku". Už od 7.třídy jsem si hodně oblíbila jednu učitelku,protože se ke mě velmi pěkně chovala,pomáhala mi (např. s učením),byla usměvavá a hlavně si na nic nehrála. Ale ted si všechny učitelky včetně téhle oblíbily tu holku,která se vážně neumí chovat a je dost drzá. Tak nechápu proč. Proč je ta holka tak oblíbená,když se tak hnusně chová,chodí s nosem nahoru a myslí si o sobě bůh ví co? Je pravda,že se skvěle učí,má samé jedničky,ale ve třídě není jediná. Např: Když na jednu hodinu nebyla ta holka ve škole,tak ta učitelka byla úplně jiná. Byla hodná,milá,prostě v pohodě,ale když ta holka přišla na další hodinu,tak se najednou stáhla do sebe a byla stejně namyšlená jako ona. Opravdu nechápu proč to tak je. Tak bych se chtěla zeptat,jestli se může takový člověk změnit k lepšímu,nebo aby byla stejná jako předtím? Jestli ano,tak mi prosím poradte. Děkuji
katko, z toho tvého povídání úplně ukapává žárlivost a závist. Zamysli se nad sebou. Je možné, že tak usiluješ o pozornost učitelky, že ses jí zprotivila a ona se stahuje od tebe dál. Začni se chovat přirozeně a místo řešení takových volovin, se nauč, ať oslníš svými vědomostmi.
Kapeš si jed do svého života. Ty sama sobě si. Ne spolužačka, ale ty sama si kazíš život. Usměj se a buď milá. Netrousi jedy kolem sebe a do sebe.
Souhlas s Krkovičkou
a neukradla ti ta Hvězda učitelku, do které jsi byla zamilovaná? poradte.cz/...
Přijde mi, že žárlíš.
doplněno 11.02.12 16:13:A propo - pohybuji se mezi učiteli, a neznám žádného, co by měl za oblíbence drzou holku, co se chová hnusně a neumí se chovat. I kdyby se desetkrát skvěle učila, tohle chování učitele odradí. Pokud ji mají učitelé skutečně všichni tak rádi, jak říkáš, a začali se chovat podle ní, tak bych spíše řekla, že je to tvůj subjektivní dojem, protože hvězdu nesnášíš. Protože ti ukradla učitelku a její pozornost.
A co tohle: Učitelka je hodná, milá, v pohodě, protože tam holka není. Příště učitelka přijde, už mezi dveřma si řekne, boha jeho zas ta kravka drzá, tohle nemám zapotřebí, sakra sakra, fakt že jo. A pak je hnusná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.