Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny chatré hlavy.
Zde : poradte.cz/... se řešila a zdátně vyřešila otázka kolik trojúhelníků je v obrázku.
Mám stejný problém, jen obrázek je jiný.
Mohl by prosím někdo poradit? S Excelem se moc nekamarádím, takže ...
Obrázek se mi nějak zatoulal, takže tady je dodatečně :
doplněno 24.10.11 00:01:..
doplněno 24.10.11 00:10:...
Tak můžu ti říci, že správný počet je 65 a 81, kolik má který obrazec to už si třeba spočítáš.
Jinak, ty obrázky spolu dost úzce souvisí, vid?
Pokud se nepletu, tak já mám už dva a půl roku vyřešeno.
Díky za odpověď. Samozřejmě že jsi trefil do černého s tím, že ty obrázky spolu moooc souvisí.
Jenomže uvedené počty nevychází. Na druhém obrázku (obdélník) by mělo být těcht trojúhelníků míň než 65. Kde je chyba?
Jinak gratuluju k úspěchu. Já se "tam" teprve chystám, ale po 2 večer počítání trojúhelníků nevím, poštěstí-li se to i mě.
Tak nevím, jestli trefa do černého byla k tomu počtu, doufám že ne, vyšlo mi totiž 99 a opravdu, opravdu se mi to nechce kontrolovat po jednom :D
označení bodů: shovels.wz.cz/...
výsledek: shovels.wz.cz/...
to exe: shovels.wz.cz/tri/...
doplněno 25.10.11 02:22:Ach jo, kdybych nejdřív kontroloval a potom psal, to by bylo něco
Samozřejmě jich tam je 81, měl jsem tam dva překlepy v tý spoustě písmenek .. už je to opravený.
Tak uz je vse jasne - jak jsem z tech 3-uhelniku zblbla, tak jsem uz ani nevedela ktery z obrazku pocitam a tak jsme si jednoduse prohodila obrazky a k nim nalezici vysledky.
Coz znamena :
1) vysledek 81 mas opravdu spravne a ja se mooooc omluvam za zdrzovani
2) mam konecne (tvou zasluhou) vyresen cely rebus! Moc a moc diky!
Z toho si nic nedělej, já je počítal snad týden, už si přesně nepamatuju. Ale dá se to. Bude třeba u jiných věcí podstatně hůř.
doplněno 24.10.11 23:52:Počet trojúhelníků mám potvrzenej přímo autorem rébusu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.