Ze všech předmětů jedničky, jen z přírodopisu trojky
Od:oliodpovědí:10změna:
Je chyba ve mě když mám že všech předmětů Jedničky jen z přírodopisu samé trojky? Nikdy jsem z něho nedostala nic jiného než trojku, a z ostatních předmětů nikdy trojky nemám a dvojky málokdy, ale Přírodopis mi úplně ničí průměr... Jsem v 8 třídě a díky moc za rady.
Netvrdím, že s tebou alexej chodí do školy, ale že jeho komentář pochází ze stejného počítače. Tak jestli nevíš, kdo je alexej, daniela, veve, elle, ellie a ludmilamokra... tak nevíš, kdo se s tebou střídá u počítače. Je vás tam docela dost. Na někoho snad narazíš.
oli - trousíte za sebou digitální stopu . Narazila jste tady na sys. Sys tady vidí jen o málo méně, než vidí vševědoucí Bůh. Vzdejte to a přiznejte "barvu".
inzenyr
Ze stejného počítače anebo ze stejné ip adresy, kterou může používat stejnou celá vesnice (za maškarádou, neboli NAT místního providera).
Každopádně ta otázka je docela divná na jedničkářku.
Může to znamenat, že jedině přírodopisářka ještě má na děcka nějaké nároky, zatímco ostatní učitelé už rezignovali, nebo jsou mladí, takže nikdy ani nároky neměli.
Jde o to, z čeho jsou ty trojky, jestli se to dá nějak naučit.
Kdyby to byla aspoň dvojka, je to v klidu, vyznamenání je do průměru 1,50, ale nesmí být trojka. To je asi jediné na čem záleží. No hlavně že neni z chování (měli jsme v páté třídě takovou spolužačku, udělal myslim nějaký průser, takže měla samé jedničky jen trojku z chování; tihle lidi pak odešli na gympl, takže samé jedničky byla taková chyméra, to nikdo neměl, dost nevídané bylo i vysvědčení bez trojek, ale tehdy se hodnotilo od jedničky do čtyřky, ne jako dneska jen jedničkama a dvojkama).
Nejdřív se zkusit zamyslet, jestli si jedničku zasloužíte. Taky mám zkušenost ze školy, na test jsem dostávala trojky a na zkoušení z toho stejného za 1, a to jsem kolikrát u testu ještě dělala kontrolu podle sešitu (nikdy mě u toho nechytil) a u zkoušení žádná kontrola nešla udělat. Asi se jít zeptat učitele v čem je problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.