Nejste přihlášen/a.
Známkování je asi v pořádku, za každou chybu stupeň dolů, to se tak někdy dělá (záleží na rozsahu testu a podobně).
Pokud ale nevím, kde jsem udělal chybu, udělám ji příště znovu (to je princip učení, musí mít zpětnou vazbu, a je jedno jestli se učí člověk, zvíře nebo AI (umělá inteligence)). Takže asi dává smysl testy nejenom ukázat, ale i si se žákem/žáky o chybách pohovořit. To, že si v té chvíli připadáte jako hlupák nechte stranou. Vzpomínám na vysokou, kdy někteří odcházeli (teda většina většina) po sečtení bodů, já jsem si vždy počkal a nechal si od učitele vynadat, ale věděl jsem, co jsem měl blbě a na co se zaměřit. Jednou mi to i zachránilo známku, chyběl mi nějaký bod (překvapilo mě, že jsem dostal tolik bodů, jen škoda že to nestačí), když jsme s panem docentem probírali, co tam mám blbě, našel jsem jedno opominutí a on uznal, že to je dobře až na ten překlep (který mi další postup dost zjednodušil, víc než bylo zamýšleno) a já místo nedostatečné odcházel se dvojkou, ani se mě na nic dalšího neptal.
Teď je otázkou, jestli si zasedla, nebo jestli to tak mají všichni.
Ale to, že hodnocení testů a chyby v nich jsou tajné podle mě neni v pořádku, tak by to ve škole chodit nemělo, pokud se máte něco naučit.
Ukázat výsledný test musí. Je to stanovené školním řádem a není žádná situace kdy by to neplatilo. Rozhodně na tomto se musí trvat a klidně jít i přes ředitele.
Ne vždy to musí znamenat že si zasedne, občas se učitel snaží popostrčit a motivovat studenta k lepšímu výkonu a jeto pochopeno jako zasednutí si na někoho.
Pokud si na Tebe učitelka zasedla, nemusí to být pokaždé jen nemilý zážitek.
Ne jednu moji /kdysi/ spolužačku si učitel chemie dokonce zalehl a podle toho, jak to potom líčila, to prý nebylo až tak špatné. Tak si nestěžuj! Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.