Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chodím do 8. třídy a strašně moc bych se chtěla stát filmovou herečkou. Už je to můj sen celkem dlouho, v pokoji si nacvičuji různé role jen tak pro sebe a strašně mě to baví a myslím si, že mi to i jde. Většina herců má vystudovanou DAMU, musíte umět ale zpívat a to ja neumím. Potřebuji mít vystudovanou hereckou školu, abych se stala herečkou a nebo se ze mě může stát i kdybych měla jakoukoliv jinou vysokou školu? Děkuji
V podstatě se můžeš stát herečkou i bez jakékoli školy, ale rozhodně to není snadné.
Nějak se o tobě musí dozvědět ti správní lidé, nějak je musíš přesvědčit, že jsi fakt dobrá a lepší než ty davy, co se na to samé místo tlačí a ani tak to ještě není vyhrané.
Ale třeba na základce jsem taky hrál nějaké štěky ve filmu, a to jsem tu základku ještě neměl dokončenou. (Skupina chlapců honí obruče, Wolker projde kolem a usměje se. Konec scény.) (Ale kdybych po tom toužil a pronásledoval to, tak bych třeba se mohl přez takovéhle "štěky" vypracovat i na něco lepšího.)
(Jo a celý život jsem se dobře čivil něčím úplně jiným, než jsem vystudoval, ačkoli na to existuje speciální VŠ, kterou jsem nestudoval. A není to vůbec vyjímka.)
Jenom doplním, co jsem nezvýraznil - šlo to i bez zpěvu - v celé té scénce jsem nepronesl ani slovo, jen jsem popohnal obruč a rozběhl se za ní
Nevím, proč hned musíte reagovat tak agresivně. U mě ve městě žádny dramatický kroužek není a nevím, jak bych to teď stíhala se školou, když budu dělat přijímačky. Musela bych někam dojížět autobusem a nechci riskovat, že bych se nedostala na střední školu. Nechci být herečkou kvůli tomu, abych byla známá. Doopravdy mě to baví, i když vlastně "jen poskakuju před zrcadlem".
Hledala jsem na facebooku a na google různé castingy, ale bohužel jsem vůbec nenašla někoho, kdo by hledal do role dítě, vždy 20+. Nevíte, kde bych mohla ještě hledat? A děkuji za odpověď
No to je hrůza. Děláte, jako kdyby v ostatních povoláních bylo potřeba začínat už ve 13ti, třeba někoho operovat, jinak se doktorem stát nemůžu. Chápu, že s herectvím to je jinak, ale nemusíte z toho hned dělat něco strašnýho. Normálně jsem se zeptala o radu. Sice jsem UŽ v osmé třídě, ale aspoň narozdíl od vás umím pravopis
Já bych právě chtěla na gymnázium, abych měla čas se ještě rozhodnout. Na DAMU bych chtěla, ale bojím se, že bych se tam třeba nedostala a kdyby jo, tak by se mi třeba v té profesi nedařilo a já bych neměla jakou jinou "dobře" placenou práci dělat. Já se bojím říct rodičům, že bych se chtěla stát herečkou, že by si ze mě dělali třeba srandu. Mohu se zeptat, v kolika letech jste poprvé hrála ve filmu? A moc vám děkuji za odpověď
Hoj, myslím, že se to na poradně řešilo nedávno cca 1 měsíc bych typl. Jednoduchá odpověď! Podívej se kolem sebe,
zamysly se kolik naše společnost vyprodukuje každým rokem "herců" a stále asi chybí...
Příklady : Zdeněk Godla, Ivo Šmoldas Dr.,Vodochodský (kuchař),mnoho a mnoho dalších, kteří nemají her. školu!
A přesto "hrají"... Je to v něčěm jiném...!
Ptám se na stejné téma, ale na úplně jinou věc. Na to první jsem nedostala ani moc odpovědí, tak jsem to chtěla zkusit znovu. Moc nevím, jak to tady ještě funguje, tak se omlouvám
A ještě skromný dotaz : Kdy chodí spinkat holčička z 8.třídy? Viz tvůj dotaz-reakce 29/7 v 1 hod 06 minut- asi v noci!
I ta treakce nevypadá na dívku 14 let!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.