Nejste přihlášen/a.
Ahoj, rád bych Vás požádal o radu Je normální, abych z 10 stránek A4 čistého textu, co jsou ve Wordu, je vypsal za 4 hodiny? A měl tak z toho výpisek, který ještě budu upravovat? Je to normalní čas, jsem pomalý, středně pomalý nebo rychlý? Poradíte, jak dělat rychle výpisky? Obecně vzato, nejdůležitější je se držet klíčových pojmů jako Jména, letopočty, kursívy, nebo cizí pojmy, tott vše nebo ještě něco? Co na to říkáte? Nejde to vypsat hned? Mě se to zdá, že jsem strašně pomalý, a to již od mé 1.třídy základní školy, kdy mě to říkaly učitelé...
Záleží... Vycházíš z textu, jehož problematiku znáš? Nebo je to něco, co vidíš poprvý? Pokud je to téma, který znáš, vypisuj si jenom věci, který ti ten text přinesl nově, neopisuj to co bezpečně znáš.
4 hodiny nejsou málo, ale záleží, na co to potřebuješ.
Nejseš náhodou ten, co tu poslední týden a něco trollil, jak zcuknout učení na pět stran A4? (viz - poradte.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.