Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyber skoly

Od: ivaa* odpovědí: 18 změna:

muzu prejit na jinou stredni skolu v 1 rocniku dekuji za odpovedi

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

janourecek*
hodnocení

2x

tak si s mamčou na férovku promluv že se ti na té škole nelíbí a že bys chtěla přestoupit jinam na nákou školu kde by tě to bavilo. největší kravina je chodit 3 nebo 4 roky na školu na který tě to nebaví... myslím že mamča to pochopí a bude se ti snažit pomoct

ivaa*
hodnocení

to si nemyslim ale vypada to ze me tak jenom chtela kvuli to mu ze jsem jsem cukrar a ze by mela slevu na cukrovi

hanher*
hodnocení

0x

Můžete třeba i ve druhém, pokud Vás jiná škola přijme.

janourecek*
hodnocení

0x

jasně že můžeš...ale budeš muset možná dělat srovnávací testy nebo něco takovýho a nebo jít až od novýho školního roku. Kamarádka takhle přestoupila už na 3tí školu a tak je pořád v prváku a její spolužáci už mají školu dodělanou ;)

ivaa*
hodnocení

a jak bych to mela rict mame dekuji

hanher*

Normálně, popravdě.

ivaa*
hodnocení

a kdyz chci prestoupit tam kam jsem dala prihlasku a ja sla na tu co chci z ni pryc tak co nemusela bych delat ty testy

hanher*

To záleží na té škole.

janourecek*
hodnocení

0x

myslím že by možná bylo nejvhodnější se pozeptat rovnou na té škole na kterou chceš přestoupit...myslím že ti tam poradí a řeknou co a jak máš udělat

ivaa*
hodnocení

ahoj uz nekolik dnu na mamu naznacuji ze je to a hrozny na ty skole a ona se ke me chova dak ignorancky co mam ted delat

janourecek*
hodnocení

0x

*haha* mamča ráda cukroví jo? *haha* a na jakou školu chceš přestoupit z toho cukráře?

ivaa*
hodnocení

do kopidlna

janourecek*

a to je co za obor?

ivaa*
hodnocení

zahradnik ale je tam v tom oboru aranzma a to bych chtela delat ne cukrare jen kvuli tomu ze by mama mela levnejsi cukrovi

hanher*

*haha*

doplněno 07.09.10 16:51:

Mamka Tě hnala na cukrářku, aby měla levnější cukroví?

ivaa*
hodnocení

ani nevim kdyz jsem si mela vybrat z dvou prihlasek porad rikala ze cukrar je lepsi asi jo ale z skole se mi hrozne nelibi a chtela bych jinam nevim co mam delat 8(

karina*
hodnocení

0x

ivaa, už včera jsi tady založila stejnou otázku, proč je tedy zakládáš znova?

poradte.cz/...

Je rozdíl mezi učňákem a střední školou a obávám se při tvé češtině , že budeš mít velké problémy jak na cukrářce, tak v Kopidlně. Ale myslím spíš, že se dobře bavíš. K.

ivaa*
hodnocení

Ahoj promiň že jsem si založila novou. A pravopis zvládám dobře jen se mi nechce moc psát kvůli tomu že mám blby pc tak se za to omlovam a to ti patří že ti to vadí měj se tak snad teď si o mě nebudeš myslet ze jsem blbá čau.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]