tak si s mamčou na férovku promluv že se ti na té škole nelíbí a že bys chtěla přestoupit jinam na nákou školu kde by tě to bavilo. největší kravina je chodit 3 nebo 4 roky na školu na který tě to nebaví... myslím že mamča to pochopí a bude se ti snažit pomoct
ivaa*
to si nemyslim ale vypada to ze me tak jenom chtela kvuli to mu ze jsem jsem cukrar a ze by mela slevu na cukrovi
jasně že můžeš...ale budeš muset možná dělat srovnávací testy nebo něco takovýho a nebo jít až od novýho školního roku. Kamarádka takhle přestoupila už na 3tí školu a tak je pořád v prváku a její spolužáci už mají školu dodělanou
ivaa*
a jak bych to mela rict mame dekuji
hanher*
Normálně, popravdě.
ivaa*
a kdyz chci prestoupit tam kam jsem dala prihlasku a ja sla na tu co chci z ni pryc tak co nemusela bych delat ty testy
mamča ráda cukroví jo? a na jakou školu chceš přestoupit z toho cukráře?
ivaa*
do kopidlna
janourecek*
a to je co za obor?
ivaa*
zahradnik ale je tam v tom oboru aranzma a to bych chtela delat ne cukrare jen kvuli tomu ze by mama mela levnejsi cukrovi
hanher*
doplněno 07.09.10 16:51:
Mamka Tě hnala na cukrářku, aby měla levnější cukroví?
ivaa*
ani nevim kdyz jsem si mela vybrat z dvou prihlasek porad rikala ze cukrar je lepsi asi jo ale z skole se mi hrozne nelibi a chtela bych jinam nevim co mam delat 8(
Je rozdíl mezi učňákem a střední školou a obávám se při tvé češtině , že budeš mít velké problémy jak na cukrářce, tak v Kopidlně. Ale myslím spíš, že se dobře bavíš. K.
ivaa*
Ahoj promiň že jsem si založila novou. A pravopis zvládám dobře jen se mi nechce moc psát kvůli tomu že mám blby pc tak se za to omlovam a to ti patří že ti to vadí měj se tak snad teď si o mě nebudeš myslet ze jsem blbá čau.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.