Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mam prestoupit na jinou stredni skolu

Od: ivaa* odpovědí: 7 změna:

ahoj jsem iveta a vybrala jsem si nespravnou stredni skolu a ted bych chtela prestoupit na jinou.Mama mi rika ze bych mela mit stredni skolu a ja jichci taky ale na tihle stredni skole me to nebavi a proto bych chtela prestoupit ted nez posdeji a proto se obracim na vas abyste laskave poradily budu za to velmi vdecna moc dekuji iveta. P.S a jak bych to mela rict mame moc dekuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ivaa*
hodnocení

prosim pomocte mi staci kdyz mi napisete co si o tom myslite

lidus*
hodnocení

0x

Ivetko a ve kterém jste ročníku? Letos už bude nejspíš pozdě, toto se řeší na konci školního roku.Třeba vás obor začne bavit, hlavně pokud nepřestoupíte neflákejte učení. Hodně štěstí.

ivaa*
hodnocení

ted jsem v 1 rocniku

ivaa*
hodnocení

ja pisete ze me bude bavit to asi ne ja ho ten obor nesnasi a jsem z toho velmi nestastna vlastne to mama me k to mu dotahla nak me zmanipulovala to spis ona chce do ty skoly nez ja velmi dekuji ze se zabivate s timto ale vazim si toho velmi

lidus*
hodnocení

0x

Můžu se zeptat co studujete? Po prvním týdnu vědět, že mě škola nebaví se mi zdá trochu brzy. A jakou školu by jste chtěla studovat? myslím, že střední školy opravdu budou plné, snad učiliště by mohla mít nějaké místo. Maminka má pravdu, střední škola je lepší než vyučení a pokud už na této jste tak já bych dělala vše proto abych došla k maturitě.

ivaa*
hodnocení

ja prave jsem na ucnaku na cukrare a chtela bych do kopidlna

lidus*

No, přečetla jsem i druhé vlákno co jste založila. Buďte ráda, že jste přijatá na cukrářku a snažte se. Ale myslím, že i do Kopidlna by vás přijali-on se tam nikdo moc nehlásí a pokud vím tak na tato učiliště berou i ze zvláštních(speciálních) škol,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]