Nejste přihlášen/a.
ahoj jsem iveta a vybrala jsem si nespravnou stredni skolu a ted bych chtela prestoupit na jinou.Mama mi rika ze bych mela mit stredni skolu a ja jichci taky ale na tihle stredni skole me to nebavi a proto bych chtela prestoupit ted nez posdeji a proto se obracim na vas abyste laskave poradily budu za to velmi vdecna moc dekuji iveta. P.S a jak bych to mela rict mame moc dekuji
Ivetko a ve kterém jste ročníku? Letos už bude nejspíš pozdě, toto se řeší na konci školního roku.Třeba vás obor začne bavit, hlavně pokud nepřestoupíte neflákejte učení. Hodně štěstí.
Můžu se zeptat co studujete? Po prvním týdnu vědět, že mě škola nebaví se mi zdá trochu brzy. A jakou školu by jste chtěla studovat? myslím, že střední školy opravdu budou plné, snad učiliště by mohla mít nějaké místo. Maminka má pravdu, střední škola je lepší než vyučení a pokud už na této jste tak já bych dělala vše proto abych došla k maturitě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.