Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Maturita dálkově i v jiné než pracovní dny?

Od: dalibor odpovědí: 11 změna:

Dobrý den rád bych si dodělal maturitu ale pracuji na poště a je pro mne težké odhadnout kdy v daný den skončím, většinou tak ve tři hodiny ale někdy i ve čtyři anebo v pět, existuje škola kam bych docházel pouze ve večerních hodinách třeba i častěji týdně? respektive v sobotu anebo v neděli, zatím jsem vyděl samé ve středu od 14 do 19 hodin. to pro mně časově není přijatelné...

Děkuji Daliobr

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dálkové studium je o tom, že se doma učíte ze studijních materiálů, které sdílíte s kantory a spolužáky. Na výuku můžete docházet později nebo vůbec, stačí se domluvit s vyučujícímí. Spoustu lidí nepouští zaměstnavatel dřív, někteří třeba chodí obtýden.

lmgify
hodnocení

0x

Co máš za hotové vzdělání a máš nějaké nedokončené?

Seznam maturitních SŠ oborů zde, zatrhni si všechny ne-denní formy studia ve filtru.

dalibor
hodnocení

Mám nedokončený učnák...

lmgify

Kolik ho máš hotovo? Chtěl bys ten obor dodělat?

dalibor
hodnocení

asi 2 roky, Pomohlo by mi to nějak?

lmgify

Mohli by ti ty 2 roky uznat (podle známek). Nastupoval bys rovnou do třeťáku nebo uznaný 1 rok + nástup do druháku). Každý ředitel různých škol se stejným oborem může uznat různě. Pak závěrečná zkouška + výuční list. Pak 2 roky nástavba. Dálkové studium nástavby může trvat déle (3 roky).

Jestli existuje 4-letý obor (v tom seznamu oborů výše obory s kódem L/0) s maturitou a vyučením tvého oboru, tak nevím, kolik by uznali (jak moc jsou první 2 roky stejné).

dalibor
hodnocení

Aha, děkuji

dalibor
hodnocení

Zájíma mně obor 75-41-M/01 socialní činost zaměření pečovatelská činost a socialně spravní činost, mužete mi poradit kde naleznu více o těchto oborech

lmgify

InfoAbsolvent.cz: 75-41-M/01

Školy si mohou obory trošku zaměřovat. Čti popis oboru na stránkách školy.

lmgify
hodnocení

0x

Podobná otázka před pár dny.

iz*
hodnocení

0x

Nejjednodušší a nejkratší cesta k maturitě je dokončit SOU, získat výuční list a pokračovat dál na nástavbě. Při troše štěstí se může podařit dostat rovnou do 3. ročníku SOU a dálková nástavba trvá 3 roky > celkem by to trvalo 4 roky. Kdybyste chtěl od začátku změnit obor, šlo by o pětileté dálkové studium.

SŠ s oborem 75-41/... socialní činnost pečovatelská činnost a socialně spravní činnost (Google)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]