Nejste přihlášen/a.
Dobrý den rád bych si dodělal maturitu ale pracuji na poště a je pro mne težké odhadnout kdy v daný den skončím, většinou tak ve tři hodiny ale někdy i ve čtyři anebo v pět, existuje škola kam bych docházel pouze ve večerních hodinách třeba i častěji týdně? respektive v sobotu anebo v neděli, zatím jsem vyděl samé ve středu od 14 do 19 hodin. to pro mně časově není přijatelné...
Děkuji Daliobr
Co máš za hotové vzdělání a máš nějaké nedokončené?
Seznam maturitních SŠ oborů zde, zatrhni si všechny ne-denní formy studia ve filtru.
Mohli by ti ty 2 roky uznat (podle známek). Nastupoval bys rovnou do třeťáku nebo uznaný 1 rok + nástup do druháku). Každý ředitel různých škol se stejným oborem může uznat různě. Pak závěrečná zkouška + výuční list. Pak 2 roky nástavba. Dálkové studium nástavby může trvat déle (3 roky).
Jestli existuje 4-letý obor (v tom seznamu oborů výše obory s kódem L/0) s maturitou a vyučením tvého oboru, tak nevím, kolik by uznali (jak moc jsou první 2 roky stejné).
Zájíma mně obor 75-41-M/01 socialní činost zaměření pečovatelská činost a socialně spravní činost, mužete mi poradit kde naleznu více o těchto oborech
InfoAbsolvent.cz: 75-41-M/01
Školy si mohou obory trošku zaměřovat. Čti popis oboru na stránkách školy.
Nejjednodušší a nejkratší cesta k maturitě je dokončit SOU, získat výuční list a pokračovat dál na nástavbě. Při troše štěstí se může podařit dostat rovnou do 3. ročníku SOU a dálková nástavba trvá 3 roky > celkem by to trvalo 4 roky. Kdybyste chtěl od začátku změnit obor, šlo by o pětileté dálkové studium.
SŠ s oborem 75-41/... socialní činnost pečovatelská činnost a socialně spravní činnost (Google)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.