Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, teď v Dubnu píšu přijímačky na střední školu a rozhoduji se jestli si přihlášku podám na szš Ruská nebo zdravotnická škola 5.květen, máte s těmito školami někdo zkušenosti a poradil by jste mi prosím? Chtěla bych se hlásit na obor Zdravotnické Lyceum.
Kdyby se tu našel někdo kdo se také chystá na jednu z těchto škol, tak mi také dejte prosím vedět. Předem děkuji.
je tu par diskuzí na toto téma třeba : poradte.cz/... i spoustu jiných ale nejduležitější je zajít na den otevřených dveří a porovnat nebo reference známých asi tak
Na dni otevřených dveří jsem byla jen na 5.květnu a vzhledově ani přístupově to na mě nějak velký dojem neudělalo ale zase na Ruskou jsem četla ne moc hezké recenze, proto se ptám jestli tu není někdo kdo by s alespoň s jednou z těchto škol měl zkušenost, známé v Praze nemám nejsem totiž vůbec z Prahy
Ale jinak děkuji moc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.