Tak ňák nevim proč, ale mám čim dál tim větší pocit, že nás tu zase někdo tahá za fusekli. Nebo je zhulenej.
doplněno 23.11.18 19:18:
"Neco jsem rekl spatne"
No v podstatě všechno. Podobné zmatené dotazy jsem snad neměl ani někdy kolem svého 10 roku, když jsem se začal zajímat o elektriku. A neumím si představit, že by někoho s takovými znalostmi přijali na školu, která třeba jen sousedí se školou, kde se učí elektrotechnika. Nic ve zlém, třeba jste dobrý kuchař, nebo astronom... ale radši zapomeňte, že něco jako elektrika existuje. Jestli se teda pletu a myslíte to všechno vážně .
doplněno 23.11.18 19:21:
Tak si říkám, že jsem si tenhle týden měl dělat čárky. Kolikátý je to troll za poslední týden?
jedubabicka -"Jsem v prvim rocniku na oboru elektrikar"
Jo, všimnil jsem si, tvrdí to i tady někde výš. Jenže to je právě to, o čem pochybuji. Když jsem nastupoval do učňáku na elektroobor, musel jsem předvést vlastní elektronický výrobek a podrobit se přijímací zkoušce. Se (ne)znalostmi, jaké tady tazatel předvádí, by mě ani nepustili do baráku . Ale je fakt, že je dneska jiná doba. Mladých, kteří jsou ochotni se živit rukama je nedostatek, takže asi berou každého .
Ale spíš si myslím, že je to jen další provokatér, možná i elektroinženýr.
anubias*
Kdyz jdete na toho elektrikáře tak děláte jenom pohovor a to je vsechno
Hele reknu vám jak jsem to pochopil to schéma zapojení Mam namontovanej rozvaděč plastovej nebo prostě nějakem A v tom rozvaděči mám jistič 10A z Nahore mam zapojenou fazi na jistici jako prívod a dole na jistici fázi jako odvod
Je mi líto, jsi. I já jsem na oboru E, a rozhodně již od prvního týdne všichni prváci umí zapojit takto primitivní obvod.. Vykašli se na to a běž raději na kuchaře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.