Nejste přihlášen/a.
Včera vaším dotazem jsem si myslel, že si z nás děláte srandu a tutově jste ještě neopustil pomocnou školu.
Dnešní vaší novou otázkou již nepovažuji za žert, je to k pláči. Jak vás mohl někdo nechat vychodit základní školu? Z které třídy jste vyšel? Chybí vám základní znalosti. Obratem opusťte tento obor a pokud vás někde přijmou na lehký učňák, tak jim poděkujte.
1:1 znamená centimetr na výkresu je centimetr i ve skutečnosti, tj. kóta 8,5 cm bude na výkresu čára 8,5 cm dlouhá
Tloušťky čar, úhly, odkud kam vede čára, napojení čar atd. Mám za to, že to máš nakreslit stejně jako zadání... To snad poznáš?
Na mě trochu smutné, černobílé... Chápu, že je listopad a počasí v posledních dnech nic moc, ale vneste do toho trochu radosti a optimismu. Zkuste to vybarvit a pohrejte si s barvami.
to tonik76: nepleťte ho on to bere vážně.
to anubias: kámo, kámo, kámo ti poradím úplnou pecku. Zajdi za někým z vyšších ročníků, najdi někoho nejlépe s brýlemi co vypadá inteligentně a popros ho za úplatu o doučování, on bude znát i toho učitele a snad ti v dobrém poradí a pomůže. A pokud chceš být machr, nestyď se a zajdi za svým učitelem TK nebo DG a požádej ho o pomoc, že jsi prostě vůl a nechápeš to. Na tom není nic špatného, od toho chodíš do školy a přece nemůžeš čekat, že se vše naučí všichni stejně. Já měl třeba v 1. pololetí 1. ročníku z TK za 4 na konci roku za 2. Zašel jsem za svou neoblíbenou učitelkou a prostě mě začala doučovat. Sory, ale pochop, že technické kreslení se nazývá technickým proto, že to není malování ve výtvarce. Jednou tužkou tři typy čar uděláš jen s umem, který ti chybí. Víš od ruky přímka by měla být přímka od ruky, ne nějaké křivky. Mi přijde, že ti chybí i postup co kreslit první, já bych začal, vždy ten čtvercový obvod, pak uhlopříčky, pak tu mřížku a to ti naznačí jak dál a pak už jedeš. No nevím, nevím zda budeš na ele. nadšený...
Tak jestli se jedná o TK. tak tam chyby jsou podle mého.
1.Chybí okraje na vykresu 1cm (pokud si to dbbře pamatuji).
2, Spodní rámeček na podpis a název .
3, Chybí kotovaní+ rozměry
4, Tlouštky čar
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.